Öneri Benim için hangi GPU daha iyi?

Reaksiyon skoru
0
Intel Arc b580den bahsediyorum başlığa yazmamışım.* Ben bu ekran kartından bıktım, daha iki ay yeni oldu garantisi duruyor tertemiz 100watt kullanıyorum (190 destekliyor) fakat bu kart her zaman sorun çıkarıyor falan filan daha önce anlattım bakabilirsiniz. Asıl sorum şu bu kartı satıp yerine temiz ikinci el bir 3070ti veya 3060 12gb mı alsam. Amacım çoğunlukla oyun geliştirmek(unreal engine, unitiy gibi) yoksa ileride düzelir diye diye kaç ay bekleyeceğim?

Son düzenleme:
Ben bu ekran kartından bıktım, daha iki ay yeni oldu garantisi duruyor tertemiz 100watt kullanıyorum (190 destekliyor) fakat bu kart her zaman sorun çıkarıyor falan filan daha önce anlattım bakabilirsiniz. Asıl sorum şu bu kartı satıp yerine temiz ikinci el bir 3070ti veya 3060 12gb mı alsam. Amacım çoğunlukla oyun geliştirmek(unreal engine, unitiy gibi) yoksa ileride düzelir diye diye kaç ay bekleyeceğim?
hangi kartı kullanıyorsunuz şuanda

Ben bu ekran kartından bıktım, daha iki ay yeni oldu garantisi duruyor tertemiz 100watt kullanıyorum (190 destekliyor) fakat bu kart her zaman sorun çıkarıyor falan filan daha önce anlattım bakabilirsiniz. Asıl sorum şu bu kartı satıp yerine temiz ikinci el bir 3070ti veya 3060 12gb mı alsam. Amacım çoğunlukla oyun geliştirmek(unreal engine, unitiy gibi) yoksa ileride düzelir diye diye kaç ay bekleyeceğim?
Ekran kartını tahmin mi ediyoruz?

2 gündür tahmin oyunu oynuyoz vala benimde aklıma b580 geldi :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ayarlardan falan kısıtlayan birşeymi varki
Ekran kartını kısıtlayan hiçbir şey yok ya da ben bulamadım, zaten 3-5 şey var elimden geldiğince karta izin verdim ayaralarından onu kısıtlayanları kapattım ama sanki masaüstünde de gezerken takılmalar oluyor akıcı hissettirmiyor

Ekran kartını kısıtlayan hiçbir şey yok ya da ben bulamadım, zaten 3-5 şey var elimden geldiğince karta izin verdim ayaralarından onu kısıtlayanları kapattım ama sanki masaüstünde de gezerken takılmalar oluyor akıcı hissettirmiyor
bir şey kesin kısıtlıyordur

Bu aralar herkesin derdi bu akıcı hissettirmiyor masaüstünde masaüstünde ne olsun istiyorsunuz :D 3060ti bakacağına 9060xt 9070 9070xt bak en azından vram farkı işini görür

Birde 190w kart niye 100w çalışıyor furmarka falan sokunca kaç çekiyor?

2 gündür tahmin oyunu oynuyoz vala benimde aklıma b580 geldi :D

ayarlardan falan kısıtlayan birşeymi varki
Dalga geçince dalga geçme diyorlar dünkü adam aynı durumu 2. konusunda da yaptı :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,183,215
Üyeler
187,798
Son üye
Crawm20
Geri