Ekran kartıyla alakası yok , hdmi modeline bağlı eğer 2.0 veya 2.1 değilse 144 alamazsın diye biliyorum modelden tam değildim 2.0 veya 2.1 diye biliyorum ben.Birçok kişinin bu tongaya düşmesiyle birlikte bende düştüm, hdmi ile 144hz alamıyorum, çözümünü gören duyan bilen var mı? Lütfen tek çözüm ekran kartını değiştirmek veya monitörü değiştirmek olmasın![]()
Birçok kişinin bu tongaya düşmesiyle birlikte bende düştüm, hdmi ile 144hz alamıyorum, çözümünü gören duyan bilen var mı? Lütfen tek çözüm ekran kartını değiştirmek veya monitörü değiştirmek olmasın![]()
Sıkıntı şurda, ben hdmi 2.1 kullansam da ekran kartım da 2.1 destekliyor olsada ekran desteklemiyor, benim ise sorum şu; 144 hz desteklediği dvi girişine dönüştürücü alsam 144 hz alabilir miyim? veya 120 hz civarıEkran kartıyla alakası yok , hdmi modeline bağlı eğer 2.0 veya 2.1 değilse 144 alamazsın diye biliyorum modelden tam değildim 2.0 veya 2.1 diye biliyorum ben.
Mesaj otomatik birleştirildi:
bende benqXL2720 monitör var HDMI ile bende 144HZ alamadım ama DP kablosu ile almayı başarmıştım.Birçok kişinin bu tongaya düşmesiyle birlikte bende düştüm, hdmi ile 144hz alamıyorum, çözümünü gören duyan bilen var mı? Lütfen tek çözüm ekran kartını değiştirmek veya monitörü değiştirmek olmasın![]()
İşin sıkıntısı benim model biraz daha eski olduğundan DP girişi yok :/ Sadece dvi, vga, hdmi girişleri bulunuyorbende benqXL2720 monitör var HDMI ile bende 144HZ alamadım ama DP kablosu ile almayı başarmıştım.
kart modelin nedir?İşin sıkıntısı benim model biraz daha eski olduğundan DP girişi yok :/ Sadece dvi, vga, hdmi girişleri bulunuyor
ben eski sistmeimde vga girirşi ile 144hz alıyodum ama senin ekran kartında dvı girişi olmayabilir hdmı 2.1 kullanırsan 144hz alma ihtimalin yüksekİşin sıkıntısı benim model biraz daha eski olduğundan DP girişi yok :/ Sadece dvi, vga, hdmi girişleri bulunuyor
Ekran kartında 3 display port, 1 hdmi girişi var. Şuan 90 a çektim öyle kullanıyorum, dediğinizi bir deneyeceğimben eski sistmeimde vga girirşi ile 144hz alıyodum ama senin ekran kartında dvı girişi olmayabilir hdmı 2.1 kullanırsan 144hz alma ihtimalin yüksek
display port kablosu ile 144 alabilirsiniz ben şu anda 144 hz alıyorum display port kablosu ileEkran kartında 3 display port, 1 hdmi girişi var. Şuan 90 a çektim öyle kullanıyorum, dediğinizi bir deneyeceğim
Bunlar ekran kartında bulunuyor, ekran sadece dvi, vga, hdmi girişleri var, o yüzden alamıyorumdisplay port kablosu ile 144 alabilirsiniz ben şu anda 144 hz alıyorum display port kablosu ile