TrollSlayer
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 633
25 k verip fhd monitör alacağıma boş duvarı izlerim daha iyi en azından pişman olmam
Esporcular ıcın25 k verip fhd monitör alacağıma boş duvarı izlerim daha iyi en azından pişman olmam
Üst düzeyde rekabetçi oynamıyorsa gerek yok elbette. Ama bu söylediğim pahalı oldukları için, yüksek Hz gereksiz olduğu için değil.Esporcu olmayacaksam yine almam. OLED kadar hızlı olabileceklerini sanmıyorum.
E sporcular için diyip kekliyorlar insanı çoğu e sporcu da bu işlere kıytırık evde kullandıkları monitörler ile başladı para kazanmaya başladığınızda zaten sponsordur reklamdır alınıyor hadi bu işi meslek haline getirecekseniz belki alınır ama ev kullanıcısı için kesinlikle paranızı çöpe atmayın 25 k ya oled monitör alırsınız gözleriniz bayram ederEsporcular ıcın
Ben de eğer üst düzeyde rekabetçi oynanmıyorsa OLED, Mini-LED alıp keyfine bakılması taraftarıyım ama keklemiyorlar. Strobe özelliği olan monitörler pahalı. Ve gerçekten büyük avantaj sağlıyor. Örneğin 540Hz+strobe kullanan biri siz uçsanız da sizi camdan dışarı bakıyormuşcasına net görecektir, siz ise hareketli her cismi büyük bir hareket bulanıklığı ile görüyorsunuz. Zaten bu yüzden tüm e-sporcular Zowie kullanıyor (Zowie eskiden strobe'u en iyi yapan markaydı ama şimdi rakipleri var.). Mesele ihtiyacınız olup olmadığı zira normal monitörlerden çok daha pahalılar. Siz de bunu belirtmişsiniz zaten.E sporcular için diyip kekliyorlar insanı çoğu e sporcu da bu işlere kıytırık evde kullandıkları monitörler ile başladı para kazanmaya başladığınızda zaten sponsordur reklamdır alınıyor hadi bu işi meslek haline getirecekseniz belki alınır ama ev kullanıcısı için kesinlikle paranızı çöpe atmayın 25 k ya oled monitör alırsınız gözleriniz bayram eder
bende, bu arada amazonda kampanya var 31k satıyor 9 ay vade taksit var kaçırmayın derimBu dururken 2566K'nın esamesi okunmaz. Ben bu çok daha pahalı sanıyordum.
alınmaz kimse almasınSepette 25.999 liraya düşüyor, 360hz oyuncu monitörü, ihtiyacı olanlar bakabilir.
![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
tam alıcaktım senin gibi bilge bir kişi izin vermeyince alamadım.alınmaz kimse almasın
iyi yapmışsın, bu fiyattayken almanı tavsiye etmem.tam alıcaktım senin gibi bilge bir kişi izin vermeyince alamadım.