Neler Yeni

Zowie XL2546X 240Hz - 17.899 TL

slmslmslm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
876
İsim
slm
Peki hocam bilgin vardır yoktur bir soru daha sorayım sence monitör camiasında zowie ye en yakın seçenek nedir fps odaklı bakarsak.
Net olarak BenQ farkını görmedim bilmiyorum ama yakın sonuç olarak Viewsonic XG2431 gibi bir model var. Aradaki farkı bilmediğim için yazacağım Viewsonic ips panel ve ghosting yoksunu bir monitör ona rağmen benq tercih etmekteki ana sebepler neler?
Eğer genel bir şekilde oyun oynanılacak film seyredilecekse 165Hz 180Hz gibi monitörler fazlasıyla yetiyor. Amacınız yüksek elo değilse vaktinizin birçoğu buna gitmiyorsa bu tür şeylere abartı bir şekilde gerek yok. Hatta bir arkadaşın da dediği gibi para kazanmayacaksanız bence böyle bir bütçeye hiç gerek yok.

CloseR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
Buğra Acar
21k ya samsung 240hz oled var onu almak daha mantıklı değil mi?

Nicodoz

80+
beyler biraz boş bir tartışma olmuş açıkcası,

Bana kalırsa zowie kendi alanında rakipsiz bir marka. TN panel kullanılmasının sebebi FPS tepkimesinde TN panelden iyi panel olmaması.

Ama ben film izlerim, arada da oyun oynarım, günlük işlerime de bakarım diyorsanız IPS tercih edebilirsiniz yansıma vs durumlarından dolayı.

Ama ben ağırlıklı olarak oyun oynarım diyorsanız zowie rakipsiz.

bu mouse içinde geçerli, tamamen e-spor oyuncuları ile birlikte yorumlanarak üretimi yapılan ürünler.

Örn;

Zowie FK1 mouse modelinin isim açılımı Filip Kubski 1 - efsane cs oyuncularından biri.

bundan dolayı üretime geçmeden önce dünyaca tanınan oyuncular ile birlikte bir ar-ge aşaması gerçekleştiriyorlar.

F/P olarak alınacak diğer markalarda var tabii ki. ama zowie ile kıyaslanması yanlış olur.

O deneyimi yaşamak isteyenler tercih edebilir.
Bende onu anlatmaya çalışıyorumda işte bazı dangalaklar TN panel alınmaz o paraya değmez diyip diyip duruyor.

Keepr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
985
İsim
Enes Altunışık
Bu monitor k versiyonu yerine x olan versiyonu. Amazon almanya'da 450 euro fiyatı var. Yine yakın fiyata geliyor. Benq'nun en yeni backlight strobe teknolojisi olan dyac 2'yi kullanıyor. Ne kadar iyi bilemiyorum çünkü kullanmadım. Bilgilendirme için yazmış olayım. Karşılaştıran arkadaşlar viewsonicle karşılaştırırken tepki süresi ve dyac2, purexp açıkken olan max parlaklık değerlerine de bakabilirsiniz. Tekrar söyleyeyim hangisi daha iyi bilmiyorum. İyi forumlar.

kronoS58

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
oguz
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Alper Can
hemen hemen aynı performansı veren başka ips monitörler varken ben bu monitöre bu parayı vermeyi mantıklı bulmuyorum açıkçası. Büyük turnuvalarda benq monitörler olduğu için bir çok pro evindede benq kullanıyor ekipmanlar aynı olsun diye. 3 k daha koyup 240 hz oled alırsanız çok çok daha mantıklı olur bence.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,078,072
Üyeler
171,305
Son üye
AAAAAAAAA
Top Bottom