Benzincide pompacıda çalışmak

Arkadaş alım var dedi gel müdürle konuş. Konuştum form doldurdum aldılar. Her yazda kasiyer arıyorlar. Ben kasiyer diye gittim pompacı lazım dedi. Kasiyerler 30k alıyormuş. Açık çıkarsa maaştan kesiliyormuş. Dümenden peçeete bbiterse peçete doldurcaksın tuvalete, tuvaleti bi temizlicen vs. Ama kasa daha basit oturuyon müşteri gelmedi mi sigara iç telefona bak vs
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hepsi 8 saat 2 kez kontrol ettim kral nası 4 saat askldmyaghjsdas
yaş kaç anladığım kadarıyla çoğu yer tanıdık sayesinde iş alıyor pompacı ilanı çok görmedim çünkü ben

Opete yarın başlıyorum evrakları doldurdum. İmzalar atıldı. 16.00- 12.00 vardiyam.

8-4
4-12
12-8

Bu saydığım vardiyalar var ama sabahla akşamda 3 gecede 1 kişi var o deneyimli bayadır çalışıyor diye orda.

Maaşları vesaire konuştuk ama ne yapmam gerekiyor, sigorta yarın başlar dediler mesela onu e-devletten nası kontrol ederim? Mantığı kavradım ama püf noktalar nasıldır? Bahşiş gelir mi gelirse çaktırmadan yan cebe atsam sorun olur mu? Nakit ve fişleri taşımak için taktikleri var mı çalışanların yazarsanız sevinirim. Hem hazırlıklı giderim hem de muhabbet olur.
16.00 12.00 demişsiniz 4 saat etmiyomu ynlışmı anladım

üstüne sana bahşişte zor
Hocam zaten öyle +10k bahşiş gelsin demiyorum. 8 saatte artık 50-100 kaç tane geliyosa içlerinden biri 200 verse 3-5 gelse böyle 1k falan yapar. Totalde maaşı 30 a götürür, cep harçlığı çıkar. Hep 300-500k lık araba gelmiyor. Mercedesi, Mustangi, BMW side çok. Bahşiş umrumda değil uzun süre istikrarlı çalışıp para kasiyim yeter.

yaş kaç anladığım kadarıyla çoğu yer tanıdık sayesinde iş alıyor pompacı ilanı çok görmedim çünkü ben
18

16.00 12.00 demişsiniz 4 saat etmiyomu ynlışmı anladım
öğle namazı 12 den sonra 13 te yane birde okunuyor ya. 16 da 4 ya. Heh o 4 te gircem akşam 12 de çıkcam.

Hocam zaten öyle +10k bahşiş gelsin demiyorum. 8 saatte artık 50-100 kaç tane geliyosa içlerinden biri 200 verse 3-5 gelse böyle 1k falan yapar. Totalde maaşı 30 a götürür, cep harçlığı çıkar. Hep 300-500k lık araba gelmiyor. Mercedesi, Mustangi, BMW side çok. Bahşiş umrumda değil uzun süre istikrarlı çalışıp para kasiyim yeter.
Valla lükste gelse hele zenginler daha fena kendine müslüman tanıdık bi abi var çalışan oda hatta senin gibi düşünüyodu ama maaşa tamah oldu ve şimdi iş değiştirdi yapamadı işin bahşiş şu bu bu yanını geçelim bayada zor iş yani ama tabi yapan yapar moral bomak olmasında baştan söylim dikkat et

Valla lükste gelse hele zenginler daha fena kendine müslüman tanıdık bi abi var çalışan oda hatta senin gibi düşünüyodu ama maaşa tamah oldu ve şimdi iş değiştirdi yapamadı işin bahşiş şu bu bu yanını geçelim bayada zor iş yani ama tabi yapan yapar moral bomak olmasında baştan söylim dikkat et
Dikkat ettikten sonra gerisi gelir evelallah. Zenginlerin vermediğini bende biliyorum haklısınız ama maaşa tamahım bende gelirse dümenden ıvır zıvır parası olur.

Geçen yaz 2 ay tekstilde makine başında 10 saat sabah
12 saat aynı fabtikada 1 ay gece

1 ayda haftada 6 gün 10 saat civil depoda çalıştım.

bu yaz

Bavul fabrikasında 12 saat 3 gün çalıştım çıktım. paramı zamanında alabildiğim tek yer buraydı.
kozmetik fabrikasında sigortasız makine gibi 10 saat 1000 tl ye çalıştım 1 ay. Paramıda 2-3 hafta sonra aldım.
10 saat depoda çalıştım 1100 tl ye 2 gün daha çağırmadılar şerefsizliğine yoksa adam gibide çalışıyordum. paraamı hep 2-3 gün geciktirdiler.
En son ayın 3 ünde gittim sac kesme fabrikasına aha ekime girdik para 25 inde yatıyodu 5-6 gündür atan yok sadece 1100 tl.

Bu kadar iğrenç yerler, makine gibi, ayak topuk, bacak, beden, bel, sırt, bilgisayara bile oturmak istemediğim günler oldu. Paramıda eksik yatıran, yatırmayanın olduğu sektörlerde çalıştığım için. Sigortam ve param gününde gelirse ve o fişleri, nakitleri düşürmezsem Allahın izniyle iyi işler çıkaarırım. Bak en en en kötü ehliyet harcımı yatırırım. Kaybedeceğim değil kazanacağım şey fazla.

nakit ve fişleri taşımanın ne taktiği olcak
Gün sonunda 20k + 100 200 fiş var hocam. Bunlar işin bitince toplanıp çıkarılıp eksiğin var mı bakılıyor o yüzden dedim. Bi çocuk cüzdanına koymuş o bile dolmuş taşmış bende öyle yapcam gibi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,170
Üyeler
184,114
Son üye
betabeyaz
Geri