Che_
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 2
Dahası
Konusu açılmıştı ve haklısın
bence 2800tl ye daha rahat oynayacak pc toplanmaz. 2-3 yıl boyunca geforce now almak yerine toplanabilir belki.Geçen ay hanıma laptop oynasın diye aldım gene sıra bekliyorsun gene bağlanırken hata veriyor leş ten öte yıllık paket alınacağına gidin pc toplayın kaçak indirip oynayın daha iyi.
3 yıl boyunca paket alsan 3 yılda belliki 6-7 kere zam yiyecek. Öyle böyle zam da yemeyecek şuan 1 adet 15k pc toplamak daha mantıklı.bence 2800tl ye daha rahat oynayacak pc toplanmaz. 2-3 yıl boyunca geforce now almak yerine toplanabilir belki.
GFN fiyatı her 3 ayda bir zamlanıyor.bence 2800tl ye daha rahat oynayacak pc toplanmaz. 2-3 yıl boyunca geforce now almak yerine toplanabilir belki.
Bu yıl başından beri 4. zam olması lazım3 yıl boyunca paket alsan 3 yılda belliki 6-7 kere zam yiyecek. Öyle böyle zam da yemeyecek şuan 1 adet 15k pc toplamak daha mantıklı.
Tamam işte 12 kere zam yiyecek şuan 15k ya sistem toplamak daha mantıklı.GFN fiyatı her 3 ayda bir zamlanıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu yıl başından beri 4. zam olması lazım
Hocam cümleyi anlayana kadar canım çıktı. Hanıma laptop oynaması için ne aldınız?Geçen ay hanıma laptop oynasın diye aldım gene sıra bekliyorsun gene bağlanırken hata veriyor leş ten öte yıllık paket alınacağına gidin pc toplayın kaçak indirip oynayın daha iyi.
Param var ama maalesef alamıyorum. YKS var mecbur şu boktan şeye kaldım. Onun yerine 2 yıl full yatırım yapıp YKS sınavında sonra alacam İnşallahTamam işte 12 kere zam yiyecek şuan 15k ya sistem toplamak daha mantıklı.
Konu geforce now olduguna göreHocam cümleyi anlayana kadar canım çıktı. Hanıma laptop oynaması için ne aldınız?
Geforce Now da laptop diye oyun mu var?Konu geforce now olduguna göre