BaşaramadıkAbi
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 1
Hocam siz benim işlemciye çöp mü dediniz şimdi (!)i3 9100f.
50 TL'yi ben yazdıktan sonra yazmış arkadaş. "BütÇE 50 TL lEn" demeyin, özelden söverim.
Benim de kullandığım işlemci kendisi.Hocam siz benim işlemciye çöp mü dediniz şimdi (!)
O zaman sorun yok (!)Benim de kullandığım işlemci kendisi.
Adres yolla göndereyim yanık işlemci 20-30 tl atsan yeterArkadaşlar işlmciden anahtarlık yapma fikri hoşuma gitti bana berbat bir işklemci öneririmisiniz ?
küçükçekmeceye hiç gitmedim nasıl bir yer ?İşlemci ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da
İşlemci ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Daha önce yaşıyordum orada, çok muhafazakar bir yer sorun olmaz. İsterseniz siz adres verin ona yakın olarak ben öneride bulunayım.küçükçekmeceye hiç gitmedim nasıl bir yer ?
anadolu yakasında çengelköy gibi olmayan her yer olurDaha önce yaşıyordum orada, çok muhafazakar bir yer sorun olmaz. İsterseniz siz adres verin ona yakın olarak ben öneride bulunayım.
anadolu yakasında çengelköy gibi olmayan her yer olur
İntel Celeron 430 1.8 Ghz 775 Pin İşlemci. GittiGidiyorda 10-20tl arası bişey kanka 50ye ne gerek varArkadaşlar işlmciden anahtarlık yapma fikri hoşuma gitti bana berbat bir işklemci öneririmisiniz ?
Adam taksit olur yazmış 50kr 50kr 20ay taksit yapar her ay 50kr ödersin xdİşlemci ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da
İşlemci ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Bundan 5 tane al