Arda22
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 13,972
yanına birkaç tane 50 kuruş al hiç bir şey olmazbağcıalar gidemem canımı sokakta bulmadım
yanına birkaç tane 50 kuruş al hiç bir şey olmazbağcıalar gidemem canımı sokakta bulmadım
Adrese bakmamıştım
Core 2 serisi de olirBozuk pentinyum bak 10 TL ye 5 tane oluyor ohh miss![]()
peentium 4Arkadaşlar işlmciden anahtarlık yapma fikri hoşuma gitti bana berbat bir işklemci öneririmisiniz ?
Herkes gergin sdkfjhsdfkjghkdfjgd.i3 9100f.
50 TL'yi ben yazdıktan sonra yazmış arkadaş. "BütÇE 50 TL lEn" demeyin, özelden söverim.
Lan benden çaldın dimi sjssjsjsjsjs kanka illa elinde yoksa yapma benceArkadaşlar işlmciden anahtarlık yapma fikri hoşuma gitti bana berbat bir işklemci öneririmisiniz ?
artık zam yapmışlar benden 2.50 tl istedileryanına birkaç tane 50 kuruş al hiç bir şey olmaz
ne alaka onu anlamadımLan benden çaldın dimi sjssjsjsjsjs kanka illa elinde yoksa yapma bence
Zaten ban da yemiyorsunHerkes gergin sdkfjhsdfkjghkdfjgd.
Öncelikle arkadaş berbat demiş. (!)i3 9100f.
50 TL'yi ben yazdıktan sonra yazmış arkadaş. "BütÇE 50 TL lEn" demeyin, özelden söverim.
İşlemci ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da
İşlemci ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Bundan 5 tane al![]()
Core 2duo serisinden öneririm
Lan ne oluyor simdi benim açtığım islemci çop muydu daha kötüsünü kullanıyorum bozuldu diye sjsjsjsjsCore 2 serisi de olir
Lecter abi sinirli,sakin ol dostum.i3 9100f.