Beta Plus Teknoloji güvenilir mi?

Öncelikle Bu bir forum olduğu için konunun eski olması cevaplanmaması gerektiği anlamına gelmiyor. İnsanlar araştırma yaparken gerçek bilgiyi görmek ister.

Konu sahibinin sorduğu şirket "Beta plus" bu gaming gen tr'nin gerçek şirket ismi değil. (Olsa güzel olurdu çünkü taksit olan sitelerde kullanılabilirdi)
Faturadan da görebilirsiniz gaming gen tr'nin gerçek ismi şu "Beta Oyun Teknoloji Anonim Şirketi" (Beta oyun)
Kendim de arayıp teyit ettim eskiden hocam beta plus ve gaming gen aynı şirket hatta ana şirket beta plus desek daha doğru olur.

Ekler

• 1000111064.webp
    1000111064.webp
    186.8 KB · Hit: 39
Öncelikle Bu bir forum olduğu için konunun eski olması cevaplanmaması gerektiği anlamına gelmiyor. İnsanlar araştırma yaparken gerçek bilgiyi görmek ister.

Konu sahibinin sorduğu şirket "Beta plus" bu gaming gen tr'nin gerçek şirket ismi değil. (Olsa güzel olurdu çünkü taksit olan sitelerde kullanılabilirdi)
Faturadan da görebilirsiniz gaming gen tr'nin gerçek ismi şu "Beta Oyun Teknoloji Anonim Şirketi" (Beta oyun)
Yanlış bilgi vermişim ama bu sorun gaming gen tr yüzünden olduğunu düşünüyorum.

Orijinal web sitesi üzerinden klavye ve kulaklık aldım ve baya memnunum. İyi bir ünü var bu sitenin. Ama Beta plus'ın ünü çok kötü. Belki de sorunlu ürünleri geri alıp beta plus üzerinden satıyorlardır. Hakkımızda kısmında Beta oyun ama çerezler kısmı Beta plus. Tuhaf.

• Muhteşem
Reaksiyonlar: XPCX
Geri