louis bloom
80+ Silver
bu kasayı en uyguna nerede bulabilirim dostlar ?
biliyorum ancak forumda 2k ya alanlar var. bir de beyaz versiyonunu alacağım ben 3k altı bulamadımAkakçe ve cimri en ucuz fiyattan sıralar.
Corsair iCUE 5000X RGB CC-9011212-WW Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Corsair iCUE 5000X RGB CC-9011212-WW Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair iCUE 5000X RGB CC-9011212-WW Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 6.629,33 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.comCorsair iCUE 5000X RGB CC-9011212-WW Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası Fiyatları ve Özellikleri
Corsair iCUE 5000X RGB CC-9011212-WW Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası Cimri'de. Corsair iCUE 5000X RGB CC-9011212-WW Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası fiyatları ve Corsair iCUE 5000X RGB CC-9011212-WW Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası özelliklerine dair kullanıcı yorumlarını inceleyin ve en uygun Corsair iCUE...www.cimri.com
ben aldım bugun sorunsuz geldı kargombiliyorum ancak forumda 2k ya alanlar var. bir de beyaz versiyonunu alacağım ben 3k altı bulamadım
nereden aldın 2k tl ye link atarsan bende alacağım aynı kasadanben aldım bugun sorunsuz geldı kargom
hocam indirim harici zor o fiyat ince hesapta cuma günü gaming gecesinde denk geldi 2-3 hafta önce de koymuslardı acelen yoksa takip et biraz acelem var diyorsan da 2 k bandında 4000x varnereden aldın 2k TL ye link atarsan bende alacağım aynı kasadan
hocam o zaman cuma gecesi indirimlerini takip edeyim 5000x alacağım benimdehocam indirim harici zor o fiyat ince hesapta cuma günü gaming gecesinde denk geldi 2-3 hafta önce de koymuslardı acelen yoksa takip et biraz acelem var diyorsan da 2 k bandında 4000x var
Corsair iCUE 4000X Beyaz Tempered Glass RGB USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa
Corsair iCUE 4000X Beyaz Tempered Glass RGB USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Çok güzel kasa yabu kasayı en uyguna nerede bulabilirim dostlar ?
şans işi işte her hafta olmaya biliyor daha öncekinde yetişememiştim 5 adet stok vardı bu cumaki indirimde nasip olduhocam o zaman cuma gecesi indirimlerini takip edeyim 5000x alacağım benimde
cidden hocam beyaz kasa fetişim başladı bu kasadan sonra. baya güzel 5000x beyaz alacağım bende inşallah arkadaşların dediği gibi gamin gecesi indirimlerini takip edeceğim 3k altına arıyorum bendeÇok güzel kasa ya
Siyah 4000x var bende beyazı işe değiştiren yok mu :/?