Beyaz klavye mouse mouse ped

omerkok_49

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,203
Klavye butçe 2k 1kuruş fazla çıkamam %100 rgbsi güzel olan beyaz klavye
Mouse bütçe 1k bu yeterlidir bunu dışına çıkmayı düşünmüyorum ama siz yinede önerin
Mouse ped beyaz hoş güzel kaliteli bildiğiniz mouse ped önerin bütçe 400

Klavye butçe 2k 1kuruş fazla çıkamam %100 rgbsi güzel olan beyaz klavye
Mouse bütçe 1k bu yeterlidir bunu dışına çıkmayı düşünmüyorum ama siz yinede önerin
Mouse ped beyaz hoş güzel kaliteli bildiğiniz mouse ped önerin bütçe 400
Mouse pad alinir guzel markadir gorunusu begendiyseniz alabilirsiniz. Klavye alinmaz o fiyati kesinlikle ve kesinlikle haketmiyor fakat tam boy ve beyaz ustune rgb bulunduran bir klavye neredeyse yok piyasada yani bu ozellikler sart ise baska secenek yok. Mouse guzel bir mousetur alinabilir fakat https://shop.connectgame.com.tr/products/darmoshark-n3-three-mode-kablosuz-gaming-mouse-beyaz bu ozellik olarak daha iyi bir mousetur elinize uyar mi bilmiyorum ama.

Mouse pad alinir guzel markadir gorunusu begendiyseniz alabilirsiniz. Klavye alinmaz o fiyati kesinlikle ve kesinlikle haketmiyor fakat tam boy ve beyaz ustune rgb bulunduran bir klavye neredeyse yok piyasada yani bu ozellikler sart ise baska secenek yok. Mouse guzel bir mousetur alinabilir fakat https://shop.connectgame.com.tr/products/darmoshark-n3-three-mode-kablosuz-gaming-mouse-beyaz bu ozellik olarak daha iyi bir mousetur elinize uyar mi bilmiyorum ama.
Ömereceğiniz beyaz mouse varmı hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ömereceğiniz beyaz mouse varmı hocam
Beyaz klavyr mouse değil

Attim hcm

Yazdigim mesajda bulunuyor.

Tam boy mu hocam?
Wvet %100

Hocam tam boy sart ise yani pek bir klavye yok zaten istediginiz ozelliklerde. Normalde G918 onermem de mecbur gibi duruyor. Bi aklimda Ajazz markasinin tam boy klavyeleri var fakat onlarinda switchleri hakkinda net bir bilgi bulamadim. Biraz daha bakiyorum ama yani dedigim gibi aradiginiz ozelliklerde ki tek klavye G918 gibi duruyor.

Fury Z
Kb-r135
Xrades Venüs
Bu üçlüyü yakın zamanda almayı düşünüyorum. Uzun bir pazar araştırması sonucunda en fiyatını hakeden 3'lü bunlar. Belki rampage diyebilirsin ama rampage diyip geçme güzel mouse. Daha fazla paran varsa LAMZU Atlantis al. Paranı Glorious da çarçur etme. 1 yıl kullanmadan iki glorious mouse değiştirdim. Rezalet bir dokusu aşırı kalitesiz bir yapısı bastırsan kırılacak parça klaitesi var. İki kere içten çatlamıştı zaten. Oyun oynamama rağmen. Oyun oynayanlarda ne olur bilemem. İnternette çok gereksiz bilgi dolanmakta. 3-5 reklamını yapan oldu diye herkes kusursuz şahane mouse zannediyor. Geç herkesin beklemesini. Reklamdan önce Türkiye pazarında adını bilen yoktu markanın. İşte reklamın gücü. Aynı Atatürk olayında da olduğu gibi inananlar etkileşim için her şeyi yapıyorlar. Sende benim gibi kanıp Glorious alma. Fury Z al paran fazla yok. Şahsen ben öyle yapma kanaatindeyim. Paran varsa da LAMZU Atalnrise bak. İkiside mükemmel mouseler. Üzemlezler. Fiyatının hakkını verir ikiside.

Klavye için bir alternatif ararsanda. Lansing
Altec Lansing ALGK8614WG. Tabii buda yurt dışı menşeli yani vakit alabilir gelemsi.

Ama oda üzmez. Gerek parça kalitesi gerekse aynı fiyat aralığındaki rakiperline nazaran sunduğu özellikler.

Beklediğine değer.

Yine mouse pas için bir alternatif olarak aynı porge tasarımında KLASSS Pro var tabii fiyatı biraz daha fazla ama kalitelidir. Ben Xrades Venüs alıcam. Sende aralarında seçim yapabilirsin. Çok aşırı bir farkları yok ama porgeden iyidir ikiside. Tabii tercih senin porgede fena değil. Az çok kullanılır. Kolay kolay eskimez. Kumaş kalitesi Xrafes ile aynı. Kumaş ikisinede aynı firmadan geliyor. Yani daha fazla kaysın ben espordcuyum dersen Klasse Pro ama bana normal bir tane yeter dersen görünümüne göre seç. Zaten ikiside aynı kumaşa sahip.

Son düzenleme:
Hocam https://www.n11.com/urun/ajazz-ak99...akce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel bu daha mantikli olur. Switchleri hakkinda hic bir yerde adam akilli bir bilgi bulamadim sadece Linear switch oldugunu ogrendim. Muhtemelen Ajazz markasinin kendi switchlerini kullaniyordur. Ama hot swappable ozelligi var istediginiz zaman kolaylikla switchleri degistirebilirsiniz.

Hocam https://www.n11.com/urun/ajazz-ak99...akce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel bu daha mantikli olur. Switchleri hakkinda hic bir yerde adam akilli bir bilgi bulamadim sadece Linear switch oldugunu ogrendim. Muhtemelen Ajazz markasinin kendi switchlerini kullaniyordur. Ama hot swappable ozelligi var istediginiz zaman kolaylikla switchleri degistirebilirsiniz.
Ayrica klavyede BT de var. Amazonda oyle yaziyor RGB olmayan modelinde. Normalde Amazonda daha ucuz olurdu fakat garip bir sekilde N11 de daha ucuz. Hemde RGB modeli.

Çok güzel mousepadler atmışsınız. Bende mousepad değiştireceğim, bana temizlemesi kolay bir tane önerebilir misiniz? Sigara, yiyecek, içecek derken çok kirleniyor, temizlemesi de zor oluyor. Yine 90 x 40 şeklinde önerebilirseniz sevinirim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,624
Üyeler
190,773
Son üye
isaacthe
Geri