Beyaz klavye önerisi

hocam googleden ve bi arkadaşın dediğine göre kirli beyaz demekmiş?

@ardacanci @M-Q^GÖKTÜRK
Screenshot_20230729_182233_Google.jpg

yav hocam translateye yazamıcak kadar cahil değiliz amazon neden 4 seçenek koymuş o zaman 2 siyah 2 beyaz koymalarının anlamı var mı?
Bilemeyeceğim hocam, beyaz beyazdır.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

K68 daha iyi bir model, onun haricinde biraz daha ekleyip DK61E almak daha mantıklı olur.

Harika, görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim :)
klavye bugün elime ulaştı herşeyiyle çok güzel yardımlarınız için teşekkür ederim bu arada bende weib yazan ürünü aldım süt gibi bembeyaz kirli beyaz felan değil :D ama yanında gelen dongle ile kablosuz bağlayamadım bir türlü

Hocam 1168 TL sepete atınca değer mi? Reddragon k619 fizz alacaktım stoklar bitti 1100tl den 1600e çıktı :/

Bilemeyeceğim hocam, beyaz beyazdır.

K68 daha iyi bir model, onun haricinde biraz daha ekleyip DK61E almak daha mantıklı olur.
Hocam dk61se ile dk61e arasında 130tl gibi bir fiyat farkı var ben beyaz mouse yanına beyaz bir klavye almayı düşünüyorum ne önerirsiniz.

Hocam 1168 TL sepete atınca değer mi? Reddragon k619 fizz alacaktım stoklar bitti 1100tl den 1600e çıktı :/

Hocam dk61se ile dk61e arasında 130tl gibi bir fiyat farkı var ben beyaz mouse yanına beyaz bir klavye almayı düşünüyorum ne önerirsiniz.
Magic refiner mk25 ve mk25-1 e bak amazondan aralarında fiyat farkı var ama görünüşe önem veriyorsan değer.
Dierya dk61se 600 tl iken alınırdı bu fiyata alınmaz

ben 500 e almıştım hocam,1.200 liraya daha kaliteli modellere bakılabilir.

Geri