emirhan1234
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 4,814
herkese merhabalar ben beyaz ve biraz da olsa küçük bir kasa istiyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim 
herkese merhabalar ben beyaz ve biraz da olsa küçük bir kasa istiyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim![]()
Bütçe belirtmemişsiniz, sanırım bütçe sorunu yok. Eğer yoksa NZXT H510i Elite Modeline bakabılırsınız .herkese merhabalar ben beyaz ve biraz da olsa küçük bir kasa istiyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim![]()
bütçem 1000tl ya o kadar çıkamam malesefBütçe belirtmemişsiniz, sanırım bütçe sorunu yok. Eğer yoksa NZXT H510i Elite Modeline bakabılırsınız .
Şahsen ben siyahını kullanıyorum. Mükemmel diyebılırım. Tavsiyemdir. Ben piyasaya ılk cıktığında almıştım. Fakat şuan piayasası dudak ucuklatır.
bütçem 1000tl ya o kadar çıkamam malesef
bu küçük müdür ve önü kapalı hava sürkilasyonu nasıl olur ?NZXT H510 Tempered Glass USB 3.1 Beyaz/Siyah Mid Tower Kasa | ITOPYA
NZXT H510 Tempered Glass USB 3.1 Beyaz/Siyah Mid Tower Kasa En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile CA-H510B-W1 ITOPYA'da.www.itopya.com
H510 Elite ile boyutları aynı. hava sirkülasyonu olarak elite modelınin önunde cam var bunda plastik. Youtubeda @Abdullah Hacıgül Elite serisinin incelemesini yapmıştı. hava sürkilasyonları aynı. Ben yazında kullandım şuana kadar bir sorun yaşamadım. "sıcaklık olarak"bu küçük müdür ve önü kapalı hava sürkilasyonu nasıl olur ?
ilerde sıvı soğutma takacağım daH510 Elite ile boyutları aynı. hava sirkülasyonu olarak elite modelınin önunde cam var bunda plastik. Youtubeda @Abdullah Hacıgül Elite serisinin incelemesini yapmıştı. hava sürkilasyonları aynı. Ben yazında kullandım şuana kadar bir sorun yaşamadım. "sıcaklık olarak"
Takacağınız sıvı soğutmanın boyutu maksimum 240mm olursa problem yaşamassınızilerde sıvı soğutma takacağım da