1000 aslında cok gelir ama ileriye yatırım açısından iyi bence,700 watt falan yeterli şuan 5000 serisine aslındavalla zaten beyaz psu bulunmuyor bulunsa bile çok pahalı hele 5000 serrisi kartta ben 1000watt onerdiklerini gordum anca asus rog var o seceneklerde onlarda 13 14 bin tl
Bu fiyata ya bu yada lianlinin 850 platinium olanı gibi başka pek yok gibi zatenTier A Psu hocam beyaz olarak bu modeli önerebilirim.
Hocam bütçe sorunum yokta fazlada vermek istemiyorum ondan dolayıBeyaz sistem her zaman masraflı. Beyaz sistem dizmeye girilecekse hesabı önceden yapmak lazım. Bu yüzden hiç mantıklı değil, gereksiz pahalı.
Jumbuma yeni ürünler geldi eğer geç teslimat önemli değilse ve hala arıyorsan bunlara bakabilirsinBeyaz Psu lazım. Beyaz sistem için 9800x3d ve 5080 veya 5070ti için kullanacağım. Beyaz olması ve birazda sessiz olması önemli bilmiyorum ne kadar ses yapıyor ama psular
1 ay bekletiyor ya hatta fazlada sürebilirmdiyor tam ne zaman geleceği bile belli değil dün buraya bakmoştımdaJumbuma yeni ürünler geldi eğer geç teslimat önemli değilse ve hala arıyorsan bunlara bakabilirsin
Lian Li EDGE EG1000 80 PLUS Platinum Power Supply, PCIe 5.1, ATX 3.1 - 1000 Watts, White
High-performance ATX 3.1 power supply with 1,000 watts, L-shaped design for dual-chamber cases, integrated USB hub with four headers, highly efficient Platinum certification, individually sleeved cables, fully modular cable managementwww.jumbum.com.tr
Eğer lianli ekosistem istersen 1200W olanda HUB da mevcut baya iyi olur.Lian Li EDGE GOLD 1200 80 PLUS Gold power supply, PCIe 5.1, ATX 3.1 - 1,200 watts, White, (USB Hub Dahildir)
Powerful ATX 3.1 power supply with 1,200 watts, L-shaped design for dual-chamber cases, detachable USB and PWM fan hub, energy-efficient gold certification, individually sleeved connection cables, fully modular cable management.www.jumbum.com.tr