Neler Yeni

Yardım BEYAZ SİSTEM İÇİN HANGİ KASA ?

Masteries

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
furkan
beyaz sistem diziyorum.

bu iki kasa arasında kaldım. LİAN Lİ olanın önde hava girişi yok aralarında kaç derece oynar acaba bilgisi olan var mı? HANGİSİNİ DİZMELİYİM.

DİZİLECEK SİSTEM:

ASUS ROG X870-A ANAKART
9800X3D İŞLEMCİ
ARCTİC III 420 MM SIVI SOĞUTUCU BEYAZ
CORSAİR VEGANCE 6000MHZ CL 30 16X2
KC3000 2TB
EKRAN KARTIDA İLERLEYEN ZAMANDA 5070Tİ VEYA 5080 OLACAK: ASUS ROG - GİGABYTE AORUS VEYA AERO OLACAK GİBİ VEYA MSI BEYAZ EKRAN KARTI DURUMA GÖRE

Masteries

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
furkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

HuseyinBy01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
364
İsim
Hüseyin Mert Görgel
beyaz sistem diziyorum.

bu iki kasa arasında kaldım. LİAN Lİ olanın önde hava girişi yok aralarında kaç derece oynar acaba bilgisi olan var mı? HANGİSİNİ DİZMELİYİM.

DİZİLECEK SİSTEM:

ASUS ROG X870-A ANAKART
9800X3D İŞLEMCİ
ARCTİC III 420 MM SIVI SOĞUTUCU BEYAZ
CORSAİR VEGANCE 6000MHZ CL 30 16X2
KC3000 2TB
EKRAN KARTIDA İLERLEYEN ZAMANDA 5070Tİ VEYA 5080 OLACAK: ASUS ROG - GİGABYTE AORUS VEYA AERO OLACAK GİBİ VEYA MSI BEYAZ EKRAN KARTI DURUMA GÖRE
Lianli alıp dikey ekran kartı kitiyle birlikte MSI Gaming Trio modelini tavsiye ederim gerçekten çok güzel duracaktır.Ekran kartının önden fotoğrafını koyuyorum belki aklınızda fikir oluşabilir.

Ekler

• msi-geforce-rtx-5070-12g-gaming-trio-oc-white-12gb-gddr7-192-bit-dlss-4-beyaz-ekran-karti-f1.jpg
    msi-geforce-rtx-5070-12g-gaming-trio-oc-white-12gb-gddr7-192-bit-dlss-4-beyaz-ekran-karti-f1.jpg
    84 KB · Hit: 21

Alican.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
636
İsim
Alican ekinci
Olay sadece 420 olup olmaması değil o soğutucunun radyatörü çok kalın. Birde arkadaş 420mm radyatör koymuş ama aslında 280-360 düşünse daha iyi aynı modelin
lancool a arctic radyatörü sığıyor hocam ama haklısınız bence o işlemciye 420 lik soğutmaya gerek yok

fyyz34

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Feyyaz Yalcin
Msi gungir 110r white

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
767
İsim
Furkan
Lianli alıp dikey ekran kartı kitiyle birlikte MSI Gaming Trio modelini tavsiye ederim gerçekten çok güzel duracaktır.Ekran kartının önden fotoğrafını koyuyorum belki aklınızda fikir oluşabilir.
Hocam mesh kasa ile bu akvaryum arasında ne kadar sıcaklık farkı olur acaba
Mesaj otomatik birleştirildi:

Olay sadece 420 olup olmaması değil o soğutucunun radyatörü çok kalın. Birde arkadaş 420mm radyatör koymuş ama aslında 280-360 düşünse daha iyi aynı modelin
Videoya baktım takılıyor ve sığıyor hocam izledim youtubede.

Son düzenleme:

Masteries

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
furkan
aynen bu veya asus rog veya gigabyte aorus veya aero düşünüyorum zaten bu 4 ünden birisi

HuseyinBy01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
364
İsim
Hüseyin Mert Görgel
Hocam mesh kasa ile bu akvaryum arasında ne kadar sıcaklık farkı olur acaba
Mesaj otomatik birleştirildi:

Videoya baktım takılıyor ve sığıyor hocam izledim youtubede.
Hocam akvaryum olarak lianli kasalar farklı konumda mesh kasa ile pek farkı yok sirkülasyon çok iyi hele birde lianli ekosistemi kurup fanlarıınıda takarsanızz mesh kasadan daha iyi bir soğutma bile alabilirsiniz ama bu durum başka akvaryum kasalarda varmıdır orası tartışılır.
Bu arada bu model yerine
bu videodaki o11 vision compact modeli daha iyi duracaktır videoda hava akışıda gösteriliyor baya iyi birde kasanın üstü değişebiliyor cam yerine dynamic evo gibi olabiliyor.

Masteries

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
furkan
Hocam akvaryum olarak lianli kasalar farklı konumda mesh kasa ile pek farkı yok sirkülasyon çok iyi hele birde lianli ekosistemi kurup fanlarıınıda takarsanızz mesh kasadan daha iyi bir soğutma bile alabilirsiniz ama bu durum başka akvaryum kasalarda varmıdır orası tartışılır.
Bu arada bu model yerine
bu videodaki o11 vision compact modeli daha iyi duracaktır videoda hava akışıda gösteriliyor baya iyi birde kasanın üstü değişebiliyor cam yerine dynamic evo gibi olabiliyor.
360mm destekliyormuş bende 420mm arctic III var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,149
Üyeler
168,248
Son üye
ufukg
Top Bottom