babapro21
80+ Bronze
Hocam apdullah abi nerden paylaştı?Herkese tekrardan selamlar, güzel sabahlar! Gününüz çok güzel geçer umarım..
Öncelikle Geçen hafta Abdullah'ın Instagram üzerinden paylaştığı zotac 3070 TI modelini enişteme aldık rigine bağladı ve 17 bin gibi bir fiyata almak onu mutlu etti ek olarak ekledim 3070 TI modeli isteyen olursa görünüş olarak çok güzel görünüyor resmine bakabilirsiniz Bu fırsat için teşekkür ediyorum
,,,,,Asıl konumuza gelelim..
Geçen haftaki gaming gecesinde PNY'nin 3600 MHZ ddr4 8GB x2 Kitini 1050 TL fiyatına aldım.. Ve rengi beyaz Ek olarak letgo üzerinden ise Casper M2758QP 2K 144hz 1MS Monitör'ü ayağı kırık bir şekilde 1500 TL gibi bir rakama ölü piksel testi yaptıktan sonra aldım. Satan arkadaş (2x hdmi 1 dpi 1 dvi portu mevcut monitörde) dvi girişinin arızalı olduğunu fakat bundan emin olmadığını söyledi. sistemim olmadığı için daha test edemedim fakat hdmi portları sorunsuz bir şekilde çalışıyor. Kırık olan ayağına kaynak tutmadığı için (alüminyum alaşımlı bir malzeme) çalıştığım yerdeki ustalar sağ olsun yardımcı oldular.(monitör ayağınız kırılırsa örnek olması açısından onunda resimlerini ekledim). E şimdi ram aldım, aldığım monitör gri ve benim yıllardır beyaz sistem toplamak gibi bir hevesim var fakat hiçbir zaman denk gelmedi ne yazık ki. Durumumu biraz toparladım ve şimdi yavaş yavaş almaya başladım ram ile birlikte, bu konu altına hem bana hemde böyle bir hevesi olan arkadaşlara rehber olması açısından beyaz/gri veya uyumlu sistem parçaları önerilerinde bulunursanız memnun olurum. Bütçe parça parça alacağım için esnek fakat öncelik fiyat performans olması tabii ki, DA forum bunu gerektirir Kullanım alanı ise bırakmak zorunda kaldığım twitch yayın günlerime geri dönebilmek, RUST, valorant tarzı oyunları rahatlıkla dar boğaz yapmadan kaliteli bir şekilde yayına aktarabilmek. Önerilerinizi bekliyorum!
Herkese iyi forumlar