parçalar iyi diyorsanız sipariş geçecem
Bana kalırsa ikinci el temiz ürünlere bakın, bunlara bu kadar para verilmez. Özellikle fanlaraparçalar iyi diyorsanız sipariş geçecem
Hocam kafaya koydum ya alacam artık konuyla alakalı düşünceniz nedir ?Bu kasanın düz olanı vardı bende kalitesi güzel ama sırf gösteriş için almaya değmez
Harika duruyor hocam ben de böyle bir şey yapacam fakat fan olarak siz TL LCD kullanmışsınız. Ben SL İNFİNİTY kullanacam. Çünkü hem daha ucuz hem de fanların iç kısımları bile RGB. TL LCD 'nin sadece dış çerçevesi rgb. Ne dersiniz ?Bana kalırsa ikinci el temiz ürünlere bakın, bunlara bu kadar para verilmez. Özellikle fanlara
Bende de benzeri bir sistem var
Fark etmez hiç, zevkinize nasıl uygunsa ama dediğim gibi bence 2. El temizlerine bakın. Sıfırları çok gereksiz pahalıHocam kafaya koydum ya alacam artık konuyla alakalı düşünceniz nedir ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Harika duruyor hocam ben de böyle bir şey yapacam fakat fan olarak siz TL LCD kullanmışsınız. Ben SL İNFİNİTY kullanacam. Çünkü hem daha ucuz hem de fanların iç kısımları bile RGB. TL LCD 'nin sadece dış çerçevesi rgb. Ne dersiniz ?