denizbulut
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 307
- İsim
- Deniz Bulut
Merhabalar , beyaz sleeved kablo arıyorum fakat çok seçenek bulamadım maalesef. Aliexpress veya Amazon üzerinden olur türkiye içi olur önereceğiniz kablolar varsa sevinirim. Bu ürünün Phanteks beyazı olsa aslında her şey çözülecek fakat hiçbir yerde bulamadım. Amazon üzerinden ise bunu Asiahorse ürününü buldum. Çok hoş duruyor fakat ne kadar güvenilir bilmiyorum. Aramızda kullanan arkadaşlar varsa yorum yaparsa çok sevinirim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Asiahorse olanın yorumlarına baktım ve gerçekten çok tatmin ediciydi bu yüzden satın aldım. Ekstra olarak ise kasanın ön panel kabloları da hoş değildi bu yüzden corsairin bu ürününü satın aldım. Geldiğinde deneyimlerimi paylaşacağım. https://www.amazon.com.tr/gp/product/B07L68G8RY/ref=ox_sc_act_image_1?smid=A1UNQM1SR2CHM&th=1Merhabalar , beyaz sleeved kablo arıyorum fakat çok seçenek bulamadım maalesef. Aliexpress veya Amazon üzerinden olur türkiye içi olur önereceğiniz kablolar varsa sevinirim. Bu ürünün Phanteks beyazı olsa aslında her şey çözülecek fakat hiçbir yerde bulamadım. Amazon üzerinden ise bunu Asiahorse ürününü buldum. Çok hoş duruyor fakat ne kadar güvenilir bilmiyorum. Aramızda kullanan arkadaşlar varsa yorum yaparsa çok sevinirim
Son düzenleme: