Neler Yeni

Beyaz Sleeved Kablo Önerisi

denizbulut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
307
İsim
Deniz Bulut
Merhabalar , beyaz sleeved kablo arıyorum fakat çok seçenek bulamadım maalesef. Aliexpress veya Amazon üzerinden olur türkiye içi olur önereceğiniz kablolar varsa sevinirim. Bu ürünün Phanteks beyazı olsa aslında her şey çözülecek fakat hiçbir yerde bulamadım. Amazon üzerinden ise bunu Asiahorse ürününü buldum. Çok hoş duruyor fakat ne kadar güvenilir bilmiyorum. Aramızda kullanan arkadaşlar varsa yorum yaparsa çok sevinirim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Merhabalar , beyaz sleeved kablo arıyorum fakat çok seçenek bulamadım maalesef. Aliexpress veya Amazon üzerinden olur türkiye içi olur önereceğiniz kablolar varsa sevinirim. Bu ürünün Phanteks beyazı olsa aslında her şey çözülecek fakat hiçbir yerde bulamadım. Amazon üzerinden ise bunu Asiahorse ürününü buldum. Çok hoş duruyor fakat ne kadar güvenilir bilmiyorum. Aramızda kullanan arkadaşlar varsa yorum yaparsa çok sevinirim
Asiahorse olanın yorumlarına baktım ve gerçekten çok tatmin ediciydi bu yüzden satın aldım. Ekstra olarak ise kasanın ön panel kabloları da hoş değildi bu yüzden corsairin bu ürününü satın aldım. Geldiğinde deneyimlerimi paylaşacağım. https://www.amazon.com.tr/gp/product/B07L68G8RY/ref=ox_sc_act_image_1?smid=A1UNQM1SR2CHM&th=1

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,855
Üyeler
164,925
Son üye
tahomy123
Top Bottom