AtomyTR 80+ Katılım 14 Temmuz 2024 Mesajlar 30 Reaksiyon skoru 1 Pazartesi, 21:32 #1 Bütçe 10000 Şarjı uzun süre gitmesi ve mikrofonun iyi olması yeterli. Oyun var ancak daha profesyonel kullanım için bir şey arıyorum. Önerilerinizi bekliyorum.
Şarjı uzun süre gitmesi ve mikrofonun iyi olması yeterli. Oyun var ancak daha profesyonel kullanım için bir şey arıyorum. Önerilerinizi bekliyorum.
Alex Mercher 80+ Katılım 28 Ekim 2025 Mesajlar 291 Reaksiyon skoru 88 Pazartesi, 21:35 #2 AtomyTR yazmış: Şarjı uzun süre gitmesi ve mikrofonun iyi olması yeterli. Oyun var ancak daha profesyonel kullanım için bir şey arıyorum. Önerilerinizi bekliyorum. Devamı için tıklayın... Hocam Pc - Playstation - Mobil - Switch uyumlu Kablolu - Kablosuz - Bluetooth - 2.4ghz Wireless seçenekleri var Yapay zeka destekli gürültü engelleme, mobil uygulamasından piyasadaki tüm oyunlar için özel ses ayarları felan. Bu senin işini görür SteelSeries Arctis Nova 5P Beyaz SSH61674 Wireless Gaming (Oyuncu) Kulaklığı - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com
AtomyTR yazmış: Şarjı uzun süre gitmesi ve mikrofonun iyi olması yeterli. Oyun var ancak daha profesyonel kullanım için bir şey arıyorum. Önerilerinizi bekliyorum. Devamı için tıklayın... Hocam Pc - Playstation - Mobil - Switch uyumlu Kablolu - Kablosuz - Bluetooth - 2.4ghz Wireless seçenekleri var Yapay zeka destekli gürültü engelleme, mobil uygulamasından piyasadaki tüm oyunlar için özel ses ayarları felan. Bu senin işini görür SteelSeries Arctis Nova 5P Beyaz SSH61674 Wireless Gaming (Oyuncu) Kulaklığı - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com