E efeyim 80+ Katılım 27 Mayıs 2026 Mesajlar 73 Reaksiyon skoru 11 Dün, 20:45 #1 Beyler napacaz la bu kadar kabloyu bi yere bağlıcam mı yoksa düzenini hiç bozmim mi Ekler image.webp 808.4 KB · Hit: 52
ahmetmelihalemdar 80+ Silver Katılım 20 Nisan 2024 Mesajlar 4,906 Reaksiyon skoru 2,000 Dün, 20:58 #2 efeyim yazmış: Beyler napacaz la bu kadar kabloyu bi yere bağlıcam mı yoksa düzenini hiç bozmim mi Devamı için tıklayın... Bırak dağınık kalsın ! Yardım istersen yazabilirsin
efeyim yazmış: Beyler napacaz la bu kadar kabloyu bi yere bağlıcam mı yoksa düzenini hiç bozmim mi Devamı için tıklayın... Bırak dağınık kalsın ! Yardım istersen yazabilirsin
Ou-Sama 80+ Platinum Katılım 7 Mayıs 2020 Mesajlar 11,487 Reaksiyon skoru 6,201 Dün, 21:08 #3 Bunda karışık hiç bir şey yok. Kasanın ön panel girişleri ve fanların kabloları var, çok karışık değil, youtube'dan izle yaparsın. Sen bir de benim topladığım kasaları görsen
Bunda karışık hiç bir şey yok. Kasanın ön panel girişleri ve fanların kabloları var, çok karışık değil, youtube'dan izle yaparsın. Sen bir de benim topladığım kasaları görsen