Hisoka
80+
- Reaksiyon skoru
- 49

Redragon K617 Fizz RGB Red Switch Kablolu Beyaz/Gri Compact Gaming (Oyuncu) Klavye - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!

ben kullanıyorum güzel klavye bu fiyata alabilirsin.1k ile 2k arası bütçem bu klavye güzel geldi gaming gecesinde denk geldim 300tl daha ucuz orjinale göre alınır mı ?![]()
Redragon K617 Fizz RGB Red Switch Kablolu Beyaz/Gri Compact Gaming (Oyuncu) Klavye - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
F1 tuşları falan yok sorun olur mu ya sence şimdi dikkatimi çektiben kullanıyorum güzel klavye bu fiyata alabilirsin.
Parolapara ne hocam ilk defa duyuyorum nasi kullanicazalınmaz iyzicove parolaparayla gaminggende 1500 1600e akko fun60profalan geliyor
F1 tuşları falan yok sorun olur mu ya sence şimdi dikkatimi çekti
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Parolapara ne hocam ilk defa duyuyorum nasi kullanicaz
olmaz hocam fn+1 e bastığında F1 işlevi görüyor zaten.F1 tuşları falan yok sorun olur mu ya sence şimdi dikkatimi çekti
Parolapara ne hocam ilk defa duyuyorum nasi kullanicaz
1 seneyi geçti ben alalı daha bir problemini görmedim hocam.Hocam bide ne zamandır kullanıyorsunuz bir sorununu gördünüz mü böyle bi tane %60 lik klavyem var bi kez basmama rağmen 5-6 kez yazıyor aynı kelimeyi
Anladım teşekkürler dostum1 seneyi geçti ben alalı daha bir problemini görmedim hocam.
Gaming gecesinde ki indirim saat kaçta bitiyor1 seneyi geçti ben alalı daha bir problemini görmedim hocam.
F tuşlarının olmaması zorluk çıkarmıyor mu mesela çok fivem oynayan birisiyim F tuşlarına çok hızlı basmanız gerekiyor bağzı durumlarda o yüzden %75 klavye aldım benben kullanıyorum güzel klavye bu fiyata alabilirsin.
bende mta oynuyorum ama zorluk çekmiyorum, yedekte tam boy bi klavyemde var zaten ihtiyaç halinde ona geçiyorum.F tuşlarının olmaması zorluk çıkarmıyor mu mesela çok fivem oynayan birisiyim F tuşlarına çok hızlı basmanız gerekiyor bağzı durumlarda o yüzden %75 klavye aldım ben
çok durmaz hocam en hızlı zamanda al.Anladım teşekkürler dostum
Gaming gecesinde ki indirim saat kaçta bitiyor
Hocam çok olumsuz yorum gördüm klavye hakkında biraz bakınca vazgeçtim uabende mta oynuyorum ama zorluk çekmiyorum, yedekte tam boy bi klavyemde var zaten ihtiyaç halinde ona geçiyorum.
çok durmaz hocam en hızlı zamanda al.