UnlegitPanda
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 767
Arkadaşlar 1.72 felanım 73 kg yim kaç kiloya inmem gerek ve kullandıgınız bir liste var mı ?
baskete yüklen hem boyun uzar hemde kalıplı olursun ( edit: 182 boy 74 kiloyum)@efesnmezz basket oynuyorum 14 yaşındayım
Post automatically merged:
Ama geçmiş astım hastası oldugum için çok koşamıyorum
Kilon fazla bence bende 1.72 yim kilo 70 olmasi lazım diyet ile spora başlıcam. Bende diyet listesi var bulursam atarım.Arkadaşlar 1.72 felanım 73 kg yim kaç kiloya inmem gerek ve kullandıgınız bir liste var mı ?
daha gencsin ve iyi yasdasin. cobuk eritirsin.@efesnmezz basket oynuyorum 14 yaşındayım
boyuna göre kilon normal iyi dostum benim boyum önceden 182 falandı 100 kiloydum boy uzatma antremanları falan yaptım şimdi boyum 194 kilom 80, 100 kilodan indim 1 ayda kendim kendime diyet listesi yaptım kalori hesabına göre günlük hiç aksatmadan 4 saat bisiklet sürdüm günlük almam gereken kalori sporla falan toplam 6000 kaloriyi buluyordu günlük 1600 kalori alıyordum doymak için doyurucu şeyler yiyordum zaten 7000 kalori 1 kilo denk benim yaptığım diyette günlük -4500/-3500 arası değişiyordu ona göre hesapla ama benim yaptığım gibi yaparsan vücudun şoka uğramış gibi olur belki daha çok kilo alırsın ben önceden alışık olduğum için yaptım ama bence sana göre en iyisi kilon zaten normal çok istiyorsan diyetisyene gidip aynı kiloda durmak istediğini söyle zaten herhangi bir spor dalıyla ilgileniyorsan kilonu düşürme aşağı yukarı aynı dur ben misal basketbol oynuyorum önceden sahanın 1 ucundan diğer ucuna kadar koşamıyordum şuan pota altı olarak smaca bile kalkıyorum anlattıklarımı iyi düşün kendin karar verArkadaşlar 1.72 felanım 73 kg yim kaç kiloya inmem gerek ve kullandıgınız bir liste var mı ?