UnlegitPanda
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 767
- Konu Sahibi Konu Sahibi
@rıdvanakif başlama sebebim 1 ay önce 68 dim
Katılıyorum ben 6-7 yaşında başladım hem kiloluydum hemde kısa afedersiniz tabiri caizse top gibi birşeydim şimdi bisiklet ve basketbolun yardımıyla 190 boy 82-85 kilo arasındayımfazla kilolu değilsin ama bi5 kilo versen iyi olur bu arada yaş kaç eğer 14lü 15 li yaşlarda isen kesinlikle basketbola başla
arada yazları ani kilo alma banada oluyor özellikle kapalı kaldığımda stres yapma yaptığın herhangi spor varsa devam et yoksa boy kilon iyi yeni bir spora başlamanıda öneririm bu arada astım bendede vardı en ufak koku olsa bile hastanelik olurdum ama bir yerden sonra vücut alışıyor ama korkuyorsan başlama stres ile dahada ilerleyebilir ama senin kararın bana kalırsa sadece aynı kiloda kalmaya uğraş (ama yı çok kullanmışım AMA değdi güzel yazıydı)@rıdvanakif başlama sebebim 1 ay önce 68 dim
belli hesaplama siteleri var onların ortalamasını alarak bulabilirsin ben en çok zayıfladığım dönemde yüksek hızda 4 saat aşağı yukarı 45-55 km sürerdim toplam 3500-4500 arası yakardım ama vücuttan vücuda değişir sen biraz daha küçük olduğun için metabolizman daha hızlıdır sen daha çok kal yakabilirsin dediğim gibi en sağlıklı hesaplama sitelere bakıp ort almandırGüzel fitness listesi atıcak var mı? Diyet yapmak yerine ekmegi kesicem başka kesmem gereken bir şey var mı ?
Post automatically merged:
@rıdvanakif Günde 6-7 km bisiklet sürsem yüksek hız kaç kalori yakar ortalama