Hocam bende ilk kez taktım geçen çarşamba video izleyip böyle bakınca doğru gibi video izleyip taktıysanız doğrudur.
yanda mandal var onu kontrol et oturdu ise zaten kitler
Doğru duruyo alttaki yuvayada oturdu ise tamam ama hassas ol
Knk biz alışkınız 4090 gibi kartlara bu kasada karta uygunsa ondandır hd grapicshten rtx 2060 a geçince aynısını yaşamıstımKasa fazla mı büyük bana mı öyle geldi? Bende yeni aldım ama bu kadar boşluk yok bu biraz fazla gibi sizce?
Kart büyük değil aslında . Bende bu boyutta kart kullaniyordum zamanında o da böyleydiKasa fazla mı büyük bana mı öyle geldi? Bende yeni aldım ama bu kadar boşluk yok bu biraz fazla gibi sizce?
değiştirme yapmadıysan kasayı sana öyle geliyordurKasa fazla mı büyük bana mı öyle geldi? Bende yeni aldım ama bu kadar boşluk yok bu biraz fazla gibi sizce?
Valla dediğim gibi bende yeni aldım normal duruyor böyle görünce başka kasayı garipsedim ondan sordum.değiştirme yapmadıysan kasayı sana öyle geliyordur
Taktığın yuvanın hemen yanında tırnak var o tırnak kapanmışsa doğru takmışsın demektir. Ekran kartını vidalamayı unutma yanda Vida için 2 tane boşluk var oraya Vida atta ekran kartın sallanmasın veya zarar görmesin
Çalıştırdınmı knk
işte alışık olmadığın için öyle gelmiştir alışırsınValla dediğim gibi bende yeni aldım normal duruyor böyle görünce başka kasayı garipsedim ondan sordum.
Taktığın yuvanın hemen yanında tırnak var o tırnak kapanmışsa doğru takmışsın demektir. Ekran kartını vidalamayı unutma yanda Vida için 2 tane boşluk var oraya Vida atta ekran kartın sallanmasın veya zarar görmesin
@WhoCaresÇalıştırdınmı knk