Al kanka bende kullanıyominternetten 10, 20 ,30 tl civarı windows 10 keyleri satılıyor beyler aranızda bu windows keylerini alan varmı
Alan da kullanan da tanıdığım var. Evet keyler çalışıyor ama orada bir soru işareti var. Size sizin adınıza bir key açıp vermiyolar aksine daha önceden başkası adına açılmış ama şuanlık kullanımda olmayan keyleri satıyolar. Bu işlemi internette alelade yapan programlar var ismini söyleyince tepeden aşağı sövmeye başlıyorlar. Benim fikrim hocam bu iş çok mantıklı gelmiyor bana. Ya deneme sürümünde kullan windowsu (sağ altta windowsu etkinleştir yazısı dışında bir eksisi yok) ya da git internetten hallet. Çok zenginsen 1200 tl ye lisans da alabilirsin tabii ki.
İnsanı soru sorduğuna pişman ediyorsunuz.Alan da kullanan da tanıdığım var. Evet keyler çalışıyor ama orada bir soru işareti var. Size sizin adınıza bir key açıp vermiyolar aksine daha önceden başkası adına açılmış ama şuanlık kullanımda olmayan keyleri satıyolar. Bu işlemi internette alelade yapan programlar var ismini söyleyince tepeden aşağı sövmeye başlıyorlar. Benim fikrim hocam bu iş çok mantıklı gelmiyor bana. Ya deneme sürümünde kullan windowsu (sağ altta windowsu etkinleştir yazısı dışında bir eksisi yok) ya da git internetten hallet. Çok zenginsen 1200 tl ye lisans da alabilirsin tabii ki.
Satın alabilirsiniz. Bir kez etkinleşmesi yetiyor.internetten 10, 20 ,30 tl civarı windows 10 keyleri satılıyor beyler aranızda bu windows keylerini alan varmı
Ne alaka ? Bilgi vermek, fikir beyan etmek suç mu oldu ? Varsa sizin de bildiğiniz net bir bilgi dile getirin de biz de faydalanalım.İnsanı soru sorduğuna pişman ediyorsunuz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Satın alabilirsiniz. Bir kez etkinleşmesi yetiyor.
Adam sana ucuz lisans numarası alıp sorun yaşayan var mı diyor, sen lafı uzatıyorsun. 10 liradan kaçıp illegal programlarla virüs mü bulaştırsın? Millet sorun yaşayınca bir kişi yardım etmiyor. Gereksiz cevaplarınız ile insanları zor durumda bırakmayın.Ne alaka ? Bilgi vermek, fikir beyan etmek suç mu oldu ? Varsa sizin de bildiğiniz net bir bilgi dile getirin de biz de faydalanalım.
Antivirüs programı diye bir şey var değil mi? Biz burada insanların cebini de düşünüyoruz. Mesajımın en başında kullanan tanıdıklarım var demişim, sıkıntı olmadığını da belirtmişim. Sen neye geriliyosun onu anlamadım ben ?Adam sana ucuz lisans numarası alıp sorun yaşayan var mı diyor, sen lafı uzatıyorsun. 10 liradan kaçıp illegal programlarla virüs mü bulaştırsın? Millet sorun yaşayınca bir kişi yardım etmiyor. Gereksiz cevaplarınız ile insanları zor durumda bırakmayın.
10 lira ile sıkıntı çekecek olsaydı, bu soruyu sormazdı. Gerekirse, lisans numarasını ben veririm; ama illegal tavsiyelerinizi kendinize saklayın.Antivirüs programı diye bir şey var değil mi? Biz burada insanların cebini de düşünüyoruz. Mesajımın en başında kullanan tanıdıklarım var demişim, sıkıntı olmadığını da belirtmişim. Sen neye geriliyosun onu anlamadım ben ?
Üşenmedim baktım netten. İllegalmiş peh. Güleyim bari.Adam sana ucuz lisans numarası alıp sorun yaşayan var mı diyor, sen lafı uzatıyorsun. 10 liradan kaçıp illegal programlarla virüs mü bulaştırsın? Millet sorun yaşayınca bir kişi yardım etmiyor. Gereksiz cevaplarınız ile insanları zor durumda bırakmayın.