Neler Yeni

beyler laptopum csgo oynarken 86 derece gördü

Syv0x

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
187
İsim
syv0x
beyler ekran kartım amd radeom r7 m260 işlemci de i7 5500U ne yapabilirim driverlar güncel maximum perfonmans modunda oynamıyorum ayarlar ortada ne yapabilirim
Mesaj otomatik birleştirildi:

beyler ekran kartım AMD radeom r7 m260 işlemci de i7 5500U ne yapabilirim driverlar güncel maximum perfonmans modunda oynamıyorum ayarlar ortada ne yapabilirim
soğutumcuda var

berkay SİCİMLİ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,700
İsim
BERKAY SİCİMLİ
knkm aslında normal dicem ama işlemci falanda iyi ama laptoplarda perfonmasn kaybı 3 4 yılda gözküyor 4 yıllıksa falan normal ama sıkıntı etme termal macun sür işlemciye ztn cok sıcak olursa sistem otomatik olarak kendini kapatır

Syv0x

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
187
İsim
syv0x
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
knkm aslında normal dicem ama işlemci falanda iyi ama laptoplarda perfonmasn kaybı 3 4 yılda gözküyor 4 yıllıksa falan normal ama sıkıntı etme termal macun sür işlemciye ztn cok sıcak olursa sistem otomatik olarak kendini kapatır
otomatik kapatmıyor ama yani arada bi drop yiyorum laptop 10 yıllık :D

echO

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
Hamza Kaş
beyler ekran kartım AMD radeom r7 m260 işlemci de i7 5500U ne yapabilirim driverlar güncel maximum perfonmans modunda oynamıyorum ayarlar ortada ne yapabilirim

soğutumcuda var
laptop problems, soğutucuyu harici olarak tak laptoba usb den takma bir şarj adaptörüne tak öyle kullan

Deeplack

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Ali Sayar
Soğutucu petekler tozdan tıkanmıştır büyük ihtimalle. Açıp temizleyip termal macun değiştirmek gerek yapabilirseniz yapın anlamam diyorsanız bilgisayarcıya götürün

berkay SİCİMLİ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,700
İsim
BERKAY SİCİMLİ
otomatik kapatmıyor ama yani arada bi drop yiyorum laptop 10 yıllık :D
o zmn cok nomral knk benim masaüstü 9 yıllık csgoda 70 derece yani bidahaki bilgisayarın masaüstü olmasını tavsiye ederim

Syv0x

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
187
İsim
syv0x
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yani ekran kartım yanabilir mi bozulabilir mi çünkü 1 1,5 ay sonra pc toplayacagım malum evdekilere kalcak pc bozulmasın

daha doğrusu eski amd sürümünde bu kadar olmuyordu yeni amd sürümünde oldu daha çok arttı

hanzos

80+ Bronze
10 yıllık laptop güzel dayanmış içini açıp temizle birde termal macun yenilemesi yap bide sağlam bi soğutucu al

Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Yağız

soğutumcuda var

bence bi içini temizletip termal macunu yenile
denildiğigibi laptoplarda birkaç sene sonra performans kaybı olabilir ama benden tavsiye artık 10. nesi laptoplar üretilmeye başlandı yenibir tane alırsan pişman olmazsın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,014,147
Üyeler
160,645
Son üye
s0yylu
Top Bottom