IamMami
80+
- Reaksiyon skoru
- 17
Beyler aşağıdaki masayı almayı düşünüyorum da idare açısından beni götürür mü bütçe çok değil.
Ceramical diye bi marka var yine o da bunun aynısı sadece farklı marka daha genişi ona da bakabilirsin.var mı öneri bu civarda
Bunun üstündeyim şu an zaten pc falan bunun üstüne kurulu, ders calısmak vb işler için ekstra olarak düşünmüştüm.Ceramical diye bi marka var yine o da bunun aynısı sadece farklı marka daha genişi ona da bakabilirsin.
BU
18mm sunta ürün ayaklar da baya ince uzun ömürlü bir ürün değil gibi. Ders çalışmak için yeterli olur ama fiyatını bilemiyorum.Beyler aşağıdaki masayı almayı düşünüyorum da idare açısından beni götürür mü bütçe çok değil.
kendi yapma imkanınız varsa 18mm mdf artı 2 ayak hemen hemen aynı fiyata gelir, tabi yaşadığınız yerde fiyatlar nasıldır bilmiyorum.önerin var mıdır knkam
hocam bi marangoza filan sordunuz muBeyler aşağıdaki masayı almayı düşünüyorum da idare açısından beni götürür mü bütçe çok değil.
2020 de 80 tl ye almıştım ahşap rengini, o kadar su döküldü içecek döküldü ama kaplamasında tek bir kabarma bile yok. Kenarlarındaki yapışkanlı çıtalar dahi kalkmadı hala daha da aktif kullanıyorum. Tek sıkıntı sallanıyor biraz. Ama ders çalışıcam diyorsunuz bu sizin için sıkıntı olur mu ona siz karar verin.Beyler aşağıdaki masayı almayı düşünüyorum da idare açısından beni götürür mü bütçe çok değil.