M820DC al hem ben hem kardeşim kullanıyoruz bence o fiyata alabileceğin en iyi mouse. Zamanında Murat hocam sağ olsun onun önerisiyle almıştım ben de.
Hocam doğrudur ama her şey siyah iken o beyaz olursa hiç olmaz siyahı da yokmuş sanırım. Ve yorumlara baktım kablosuz özelliği yüzünden anı kopmalar oluyormuş.M820DC al hem ben hem kardeşim kullanıyoruz bence o fiyata alabileceğin en iyi mouse. Zamanında Murat hocam sağ olsun onun önerisiyle almıştım ben de.
Hardcore Rainbow Six Siege oynuyorum kopma olsa parçalamıştım şimdiye kadar. Ben Bluetooth ile kullanıyorum bu arada.Hocam doğrudur ama her şey siyah iken o beyaz olursa hiç olmaz siyahı da yokmuş sanırım. Ve yorumlara baktım kablosuz özelliği yüzünden anı kopmalar oluyormuş.
İş görecek yok mu?Hepsine baktım açıkçası hepsi kötü. Ayrıca M820den daha kötü shape'e sahip olan mouselar bile var aralarında.
Delux olan mouse demi hocam? Ne bilim yorumları 3,5 olunca bir bakayım dedim bazıları öyle yazmış sizinki siyah ise link atar mısınız?Hardcore Rainbow Six Siege oynuyorum kopma olsa parçalamıştım şimdiye kadar.
Hocam siyahı kalmamış ama bende bir tane siyah shell var yollarım siyah beyaz yaparsınız.İş görecek yok mu?
Önerdiğiniz mouseun siyah olanının linkini buldunuz mu hocam?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Delux olan mouse demi hocam? Ne bilim yorumları 3,5 olunca bir bakayım dedim bazıları öyle yazmış sizinki siyah ise link atar mısınız?
Siyahi kalmamış.İş görecek yok mu?
Önerdiğiniz mouseun siyah olanının linkini buldunuz mu hocam?
Delux olan mouse demi hocam? Ne bilim yorumları 3,5 olunca bir bakayım dedim bazıları öyle yazmış sizinki siyah ise link atar mısınız?
O en son attıklarım arasından ortalama bişey yok mu hocam? Kötünün arasından iyisi mantığı ile.Hocam siyahı kalmamış ama bende bir tane siyah shell var yollarım siyah beyaz yaparsınız.
M820ye neden önyargılısınız hocam bu kadar attıklarınız her konuda kat kat daha kötü.O en son attıklarım arasından ortalama bişey yok mu hocam? Kötünün arasından iyisi mantığı ile.
Ön yargı değil hocam sadece renk.M820ye neden önyargılısınız hocam bu kadar attıklarınız her konuda kat kat daha kötü.
1 2 ay iade ve değişim hakkın var ayrıca sepette 500 tl oluyor prime ile o her şey adhil fiyatı@MuratTheFounderOfGariban https://www.amazon.com.tr/Kablolu-Kablosuz-Edilebilir-Değiştirilebilir-M820DC/dp/B09SG6MPGL/ref=mp_s_a_1_17?keywords=delux+mouse&qid=1702725070&sr=8-17 önerdiğiniz buydu değil mi? Gümrük falan diyor yurtdışından mı geliyor hocam ve her şey dahil ne kadar? Birde hatalı gelirse iade değilde değişim yaparlar mı?
Ön yargı değil hocam sadece renk.