Neler Yeni

Beyler mouse alacağım bir yardım edin

Shaw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,707
İsim
Fatih
M820DC al hem ben hem kardeşim kullanıyoruz bence o fiyata alabileceğin en iyi mouse. Zamanında Murat hocam sağ olsun onun önerisiyle almıştım ben de.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,201
İsim
Murat Orhan
Hepsine baktım açıkçası hepsi kötü. Ayrıca M820den daha kötü shape'e sahip olan mouselar bile var aralarında.

King74

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
HC
M820DC al hem ben hem kardeşim kullanıyoruz bence o fiyata alabileceğin en iyi mouse. Zamanında Murat hocam sağ olsun onun önerisiyle almıştım ben de.
Hocam doğrudur ama her şey siyah iken o beyaz olursa hiç olmaz siyahı da yokmuş sanırım. Ve yorumlara baktım kablosuz özelliği yüzünden anı kopmalar oluyormuş.

Shaw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,707
İsim
Fatih
Hocam doğrudur ama her şey siyah iken o beyaz olursa hiç olmaz siyahı da yokmuş sanırım. Ve yorumlara baktım kablosuz özelliği yüzünden anı kopmalar oluyormuş.
Hardcore Rainbow Six Siege oynuyorum kopma olsa parçalamıştım şimdiye kadar. Ben Bluetooth ile kullanıyorum bu arada.

King74

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
HC
Hepsine baktım açıkçası hepsi kötü. Ayrıca M820den daha kötü shape'e sahip olan mouselar bile var aralarında.
İş görecek yok mu?
Önerdiğiniz mouseun siyah olanının linkini buldunuz mu hocam?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hardcore Rainbow Six Siege oynuyorum kopma olsa parçalamıştım şimdiye kadar.
Delux olan mouse demi hocam? Ne bilim yorumları 3,5 olunca bir bakayım dedim bazıları öyle yazmış sizinki siyah ise link atar mısınız?

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,201
İsim
Murat Orhan
İş görecek yok mu?

Delux olan mouse demi hocam? Ne bilim yorumları 3,5 olunca bir bakayım dedim bazıları öyle yazmış sizinki siyah ise link atar mısınız?
Hocam siyahı kalmamış ama bende bir tane siyah shell var yollarım siyah beyaz yaparsınız.

• Beğen
Reaksiyonlar: Shaw

Shaw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,707
İsim
Fatih
İş görecek yok mu?

Siyahi kalmamış.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,201
İsim
Murat Orhan
O en son attıklarım arasından ortalama bişey yok mu hocam? Kötünün arasından iyisi mantığı ile.
M820ye neden önyargılısınız hocam bu kadar attıklarınız her konuda kat kat daha kötü.

King74

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
HC
@MuratTheFounderOfGariban https://www.amazon.com.tr/Kablolu-K...7?keywords=delux+mouse&qid=1702725070&sr=8-17 önerdiğiniz buydu değil mi? Gümrük falan diyor yurtdışından mı geliyor hocam ve her şey dahil ne kadar? Birde hatalı gelirse iade değilde değişim yaparlar mı?

M820ye neden önyargılısınız hocam bu kadar attıklarınız her konuda kat kat daha kötü.
Ön yargı değil hocam sadece renk.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,201
İsim
Murat Orhan
@MuratTheFounderOfGariban https://www.amazon.com.tr/Kablolu-Kablosuz-Edilebilir-Değiştirilebilir-M820DC/dp/B09SG6MPGL/ref=mp_s_a_1_17?keywords=delux+mouse&qid=1702725070&sr=8-17 önerdiğiniz buydu değil mi? Gümrük falan diyor yurtdışından mı geliyor hocam ve her şey dahil ne kadar? Birde hatalı gelirse iade değilde değişim yaparlar mı?

Ön yargı değil hocam sadece renk.
1 2 ay iade ve değişim hakkın var ayrıca sepette 500 tl oluyor prime ile o her şey adhil fiyatı

Top Bottom