mustafak0
80+ Bronze
Dahası
Arkadaşın dediği gibi epic gameste bazen güzel oyunlar ücretsiz oluyor takip et.
Führerim yakıyorumMalware joined the chat.
Ben de torrentde o kadar korkulacak bir şey olduğunu zannetmiyorumYa arkadaşlar 10 senedir torrent indiriyorum pcye bir kere virüs bulaşmadı çok korkuyonuz
Virüslerden ve güvenlikten anlamadığına eminim.Ya arkadaşlar 10 senedir torrent indiriyorum pcye bir kere virüs bulaşmadı çok korkuyonuz
15 Yaşında 10 senedir torrent indiriyor wow.Ya arkadaşlar 10 senedir torrent indiriyorum pcye bir kere virüs bulaşmadı çok korkuyonuz
ASNBFASEJKFGBAJLFGBAKLFNAKLFBAJOVirüslerden ve güvenlikten anlamadığına eminim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
15 Yaşında 10 senedir torrent indiriyor wow.
Adam ne virüsten ne güvenlikten anlıyor boş boş yorum yapıyor neymiş efendim 10 senedir torrent kullanıyormuş 15 yaşında olup 10 sene nasıl torrent kullanıyorsun?ASNBFASEJKFGBAJLFGBAKLFNAKLFBAJO
Ben 1 yaşındayken okuma yazma biliyordum kardeşim ve virüslerden anlıyorum güvenli yerlerden indirirsen bir şey olmazVirüslerden ve güvenlikten anlamadığına eminim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
15 Yaşında 10 senedir torrent indiriyor wow.
Ya güzel arkadaşım güvenli yer diye bir şey yok torrent,korsan hiçbir şey güvenilir değil güvenilir olduğuna dair de bir garanti yok asla da olamaz.Ben 1 yaşındayken okuma yazma biliyordum kardeşim ve virüslerden anlıyorum güvenli yerlerden indirirsen bir şey olmaz
1 Yaşında okuma yazma biliyorumuş. (!)Ben 1 yaşındayken okuma yazma biliyordum kardeşim ve virüslerden anlıyorum güvenli yerlerden indirirsen bir şey olmaz
Kardeşim dikkat edersen bir şey olmaz ve güvenli yerler varYa güzel arkadaşım güvenli yer diye bir şey yok torrent,korsan hiçbir şey güvenilir değil güvenilir olduğuna dair de bir garanti yok asla da olamaz.
Güvenli yer diye bir şey yok. Neymiş efendim ''güvenli yerler'' varmış. Bi söyle bakalım neymiş o ''güvenli yerler'' öğrenelim AYDINLAT BİZİ.Kardeşim dikkat edersen bir şey olmaz ve güvenli yerler var
O dediğin siteler virüsün en çok cirit attığı siteler.Torrentoyunindir.com saglamindir.net mesela