Neler Yeni

BEYLER YARDIM PC KAFAYI YİO

Cahit Emin

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
190
beyler ben pcyi açıodum sonra kullanıcı profili açılamadı fln dedi sonra ekran böyle oldu aslında baya doluydu ama kullanıcılar kasıyollar fln bazıları gitmiş hesaplardanda çıkılmış

1741721067249.png

SSD ile alakalı bir probleme benziyor ama daha önce hiç yaşamadım.

kualklıkta kendini kapatıo

beyler ben pcyi açıodum sonra kullanıcı profili açılamadı fln dedi sonra ekran böyle oldu aslında baya doluydu ama kullanıcılar kasıyollar fln bazıları gitmiş hesaplardanda çıkılmış

Alıntıyı görüntüle
zamanında bir tane klavyem vardı uyguna almıştım, klavyeyi ne zaman kullansam pc yavaşlar kendini resetler aynı masaüstü böyle olurdu garip bir durumda format attım klavyeyi kırdım yeni klavye aldım o zamandır bir daha olmadı

SSD ile alakalı bir probleme benziyor ama daha önce hiç yaşamadım.
sata ve hdd im var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

zamanında bir tane klavyem vardı uyguna almıştım, klavyeyi ne zaman kullansam pc yavaşlar kendini resetler aynı masaüstü böyle olurdu garip bir durumda format attım klavyeyi kırdım yeni klavye aldım o zamandır bir daha olmadı
microsoft klavyesi eski orijinal

sata ve hdd im var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

microsoft klavyesi eski orijinal
ya çakma bir tane klavye vardı everestin rgbli o yapıyordu daha yeni yeni sistem dizmiştim ilk ddr4 sistemim di o zaman sinir krizine sokmuştu beni

Virüs diye düşünüyorum

bişey oluo kulaklığa bluetooth
açıp kapatıo kendini

Alıntıyı görüntüle
One Drive Bağlıdır Büyük İhtimal Hesaptan Çıktıysa Otomatik Siler Dosyaları Tekrar Bağlamayı Dene

Geri