zamanında bir tane klavyem vardı uyguna almıştım, klavyeyi ne zaman kullansam pc yavaşlar kendini resetler aynı masaüstü böyle olurdu garip bir durumda format attım klavyeyi kırdım yeni klavye aldım o zamandır bir daha olmadıbeyler ben pcyi açıodum sonra kullanıcı profili açılamadı fln dedi sonra ekran böyle oldu aslında baya doluydu ama kullanıcılar kasıyollar fln bazıları gitmiş hesaplardanda çıkılmış
Alıntıyı görüntüle
sata ve hdd im varSSD ile alakalı bir probleme benziyor ama daha önce hiç yaşamadım.
microsoft klavyesi eski orijinalzamanında bir tane klavyem vardı uyguna almıştım, klavyeyi ne zaman kullansam pc yavaşlar kendini resetler aynı masaüstü böyle olurdu garip bir durumda format attım klavyeyi kırdım yeni klavye aldım o zamandır bir daha olmadı
ya çakma bir tane klavye vardı everestin rgbli o yapıyordu daha yeni yeni sistem dizmiştim ilk ddr4 sistemim di o zaman sinir krizine sokmuştu benisata ve hdd im var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
microsoft klavyesi eski orijinal
kasperle hızlı taradım temiz çıktıvirüs yeme ihtimalin var mı?
al kasayı pencereye doğru yürü pencereyi aç yavaşca at aşşa
Virüs diye düşünüyorum
Hızlı tarama uygulamaları tarar dosyaları değilkasperle hızlı taradım temiz çıktı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
tam tarama yapcam simdi
One Drive Bağlıdır Büyük İhtimal Hesaptan Çıktıysa Otomatik Siler Dosyaları Tekrar Bağlamayı Denebeyler ben pcyi açıodum sonra kullanıcı profili açılamadı fln dedi sonra ekran böyle oldu aslında baya doluydu ama kullanıcılar kasıyollar fln bazıları gitmiş hesaplardanda çıkılmış
Alıntıyı görüntüle