Neler Yeni

🔥İndirim BF 2042 3 Platformda da %30 İndirime Girdi!

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,454
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Bende katılmıyorum ön sipariş verdiğim için betası dahil normal oyunu da oynadım ama genel görüşüm map kaplama kalitesi şimdiye kadarki gördüğüm en kötü bf. Bf1'in grafikleri daha güzel duruyor.
Şu anda alınmaz evet. BF1 ve BF5 daha güzeldi. Oyunu düzeltme gayreti içindeler. Güncelleme getirip duruyorlar. Güncellemenin biri 7 GB idi hatta. Düzeltmeye çalışıyorlar da bakalım. Ben şu an zevk alıyorum oyundan ama.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
72k yorumun sadece %34'ü olumlu.
Yani bana da biraz saçma geldi harleyin dediği.
Bu kadar az olumlu yazı varsa bir iş vardır he seversin ayrı dediğim gibi ben BO 3 çok severim ama bakarsan en rezil 2. oyun COD serisinde.

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,205
İsim
Oğuz Oğuz
Şu anda alınmaz evet. BF1 ve BF5 daha güzeldi. Oyunu düzeltme gayreti içindeler. Güncelleme getirip duruyorlar. Güncellemenin biri 7 GB idi hatta. Düzeltmeye çalışıyorlar da bakalım. Ben şu an zevk alıyorum oyundan ama.
Benim sorunum ne arayüz ne vuruş hissiyatı. Tamamen kaplamalar. Betadaki oyunu kaydetmiştim. Aralarında dağlar var nedense. Betada grafikler çok güzelken normal oyunda 720p gibi kaplamalar ne ayar denediysem düzelmedi. Sildim yükledim aynı. Bende saldım.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,454
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
Benim sorunum ne arayüz ne vuruş hissiyatı. Tamamen kaplamalar. Betadaki oyunu kaydetmiştim. Aralarında dağlar var nedense. Betada grafikler çok güzelken normal oyunda 720p gibi kaplamalar ne ayar denediysem düzelmedi. Sildim yükledim aynı. Bende saldım.
BF 1 veya 5 güzel ona devam et.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,454
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
Steam'den alıp deniyip iade edicem o zaman o kadar kötü diyorlarsa bi nedeni vardır yani.
Hoşuna da gidebilir dene bakalım. Şahsen hoşuma gitti iade etmeyi de düşünmedim. Ancak o bütçeye Days Gone, Horizon Zero Dawn, AC Valhalla, RDR 2, Death Stranding, Mafia 1 DE gibi oyunlardan 2-3 tane alırsın. Hatta GOW bile alabilirsin.

MrBeast

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Hoşuna da gidebilir dene bakalım. Şahsen hoşuma gitti iade etmeyi de düşünmedim. Ancak o bütçeye Days Gone, Horizon Zero Dawn, AC Valhalla, RDR 2, Death Stranding, Mafia 1 DE gibi oyunlardan 2-3 tane alırsın. Hatta GOW bile alabilirsin.
Hikaye oyunlarını çok sevmiyorum yani hikaye dediğim mesela cod , bf , gta tarzı hikayeler iyi ama rdr falan çok yavaş geliyor bu listeden mafia 1 definitive alırdım alıcak olsam BF yerine

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
20 saat kadar oynadım beğendim fakat bence fiyatına değecek bir oyun kesinlikle değil.

fatihggk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Fatih GÜZELGÖK
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar & Telefon & Oyun
Instagram
https://www.instagram.com/fatih.1764/
Steam