Bf 2042 almaya değermi

Ragnar Adamdır

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,314
Arkadaşlar oyunu biraz denedim hoşuma gitti ama malum fiyatlar ortada ancak senelik 900 falandı galiba ea play pro alsam sınırsız oynayabilirmiyim ve diğer oyunları falan

Arkadaşlar oyunu biraz denedim hoşuma gitti ama malum fiyatlar ortada ancak senelik 900 falandı galiba ea play pro alsam sınırsız oynayabilirmiyim ve diğer oyunları falan
Şahsen oyunu almanı tavsiye ederim. Çünkü 1 seneden fazla oynarsın o oyunu. Ben oyunu aşırı beğendim betasını oynayınca.

Vallahi 2013’den beri bf oyuncusuyum hepsinde 1,5k saatim vardır.
3-4-1-5 ve 2042’yi de betada ve şuan da oynuyorum. Genel görüşüm güzel. Ama ne beklediğinize bağlı.
Öyle bf 1’de ki gibi kasvetli bir savaş havası yok.
Haritada bol bol ışık var. Haritanın renkleride çok canlı, biraz fortnite haritasına benziyor.
Eğer 1. ve 2. Dünya savaşı seven biri ise beklentinizi karşılamaz.
Ama bf 3 ve 4 gibi modern savaş seviyorsanız ve grafiği artık sizi tatmin etmiyorsa bf2042 alabilirsiniz.
ama oyunda çok kötü bir optimizasyon var.
1080p ultrada rtx 3070 ile dlss açık olduğu halde 100 fps alamıyorum ki oyuna girdim renkler çok parlak geldi.
Aynı zamanda Ea Play’de 10 saat deneme var. 15₺’ye Xbox gamepass alıp oyunu deneyebilirsiniz.

Vallahi 2013’den beri bf oyuncusuyum hepsinde 1,5k saatim vardır.
3-4-1-5 ve 2042’yi de betada ve şuan da oynuyorum. Genel görüşüm güzel. Ama ne beklediğinize bağlı.
Öyle bf 1’de ki gibi kasvetli bir savaş havası yok.
Haritada bol bol ışık var. Haritanın renkleride çok canlı, biraz fortnite haritasına benziyor.
Eğer 1. ve 2. Dünya savaşı seven biri ise beklentinizi karşılamaz.
Ama bf 3 ve 4 gibi modern savaş seviyorsanız ve grafiği artık sizi tatmin etmiyorsa bf2042 alabilirsiniz.
ama oyunda çok kötü bir optimizasyon var.
1080p ultrada rtx 3070 ile dlss açık olduğu halde 100 fps alamıyorum ki oyuna girdim renkler çok parlak geldi.
Aynı zamanda Ea Play’de 10 saat deneme var. 15₺’ye Xbox gamepass alıp oyunu deneyebilirsiniz.
Oyunu denedim zaten hocam ve hoşuma gitti ya hızlı akan oyunlar hoşuma gidiyor çünkü herkes oynayamıyor rekabet oluyor şuan botlar gözüme fazla geldi ama düzeltirler herhalde bide dlss şimdilik yok diye biliyordum Allah Allah

Oyunu denedim zaten hocam ve hoşuma gitti ya hızlı akan oyunlar hoşuma gidiyor çünkü herkes oynayamıyor rekabet oluyor şuan botlar gözüme fazla geldi ama düzeltirler herhalde bide dlss şimdilik yok diye biliyordum Allah Allah
Ekran kartınız nedir?

3070 ve üstü olsaydı nvidia ücretiz bf2042 dağıttı o kartı alanlara 200₺’ye satıyorlardı forumlarda ondan alabilirsiniz dicektim.
Ya da 3070 kullanan bir arkadaş hesabında aktif edip size verebilir falan.

3070 ve üstü olsaydı nvidia ücretiz bf2042 dağıttı o kartı alanlara 200₺’ye satıyorlardı forumlarda ondan alabilirsiniz dicektim.
Ya da 3070 kullanan bir arkadaş hesabında aktif edip size verebilir falan.
Hocam konu buraya nasıl geldi benim oyunu nasıl alırım demiyorum alayımmı diyorum cevaplarda güzel teşekkür ederim

Hocam konu buraya nasıl geldi benim oyunu nasıl alırım demiyorum alayımmı diyorum cevaplarda güzel teşekkür ederim
Ucuz al diye yardımcı olmaya çalışıyordum sadece istediğin yerden istediğin fiyata alabilirsin. Benim hatam iyi akşamlar.

10 saatlık denemede bır saat oynadım oyun net alınır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,193,613
Üyeler
189,469
Son üye
mehmet.batkinn1
Geri