Yardım BF 2042 Bulanık Gibi?

Ayarlarda display kısmından motion blur 0 diye düşünüyorum o yüzden onu katmadan altındaki seçeneklerde
Chromatic aberration off
Film grain off
Vignette off
Lens distortion off yaparsan sorunun çözülebilir

Geçen Shroud'u izledim Twitch'den. Senin dediğin gibiydi etraf. Zaten beğenmemiştim oyunu. Biz BF1 devam ediyoruz :)

Aynı sorunu CoD Warzone'da yaşıyordum, oyun ayarlarında keskinliği arttırıp, bloom, blur efektlerini düşürünce daha iyi olmuştu. Aynı şekilde RDR2'de de TAA Sharpening full yapınca daha keskin bir görüntü oluşmuştu, bulanıklık gitmişti.

Ayarlarda film efekti gibi ayarlar var. Onlarla oyna.
Aynı sorunu CoD Warzone'da yaşıyordum, oyun ayarlarında keskinliği arttırıp, bloom, blur efektlerini düşürünce daha iyi olmuştu. Aynı şekilde RDR2'de de TAA Sharpening full yapınca daha keskin bir görüntü oluşmuştu, bulanıklık gitmişti.
Geçen Shroud'u izledim Twitch'den. Senin dediğin gibiydi etraf. Zaten beğenmemiştim oyunu. Biz BF1 devam ediyoruz :)
Ayarlarda display kısmından motion blur 0 diye düşünüyorum o yüzden onu katmadan altındaki seçeneklerde
Chromatic aberration off
Film grain off
Vignette off
Lens distortion off yaparsan sorunun çözülebilir
Dediğiniz her şeyi yaptım. Ama hala aynı görüntü çamur gibi.
Yani bf 1 girdim tekrar çok daha kaliteli harita.

keskinlik arttırmak netliği arttırmak gibi seçenekler var mı acaba bir de sarsılma açık olabilir kamerada sanırım

O zaman Optionsdaki display menüyü ekran resmi olarak atar mısın

Son düzenleme:

Çözümü paylaştım dostlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,835
Üyeler
186,948
Son üye
hayriPotter