Yardım BF 2042 DE YAŞADIĞIM SIKINTI

CahoG

80+
Reaksiyon skoru
18
Arkadaşlar benim işlemcim ryzen 5 5600x ekran kartı olarakta rx 7600 kullanıyorum ekran kartını yeni aldım ve arkadan kendim kablolarını bularak takıp kullanmaya basladım sonra bf 2042 girip oyundaki performansına bakarken bir anda sıvı soğutma fanından değişik bir ses gelmeye basladı oyunu kapatırkenden de gitti bunun nedeni sizce ne olabilir benim ekran kartını yanlıs bağlamış olma ihtimali veya başka bişey bunun sebebi sizce ne olabilir ?

ekran kartında coil whine olabilir iyice dinle nereden geliyor

sıvı sogutma marka model ne
Dark modeli
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

sıvı sogutma marka model ne

Son düzenleme:
Dark modeli
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

pompan sorunludur mesaj at sor bakalım teknobiyotiğe

yok alakası yok ekran kartından geliyor muş ses birkaç defa arkadas ta geldi ve test ettik az önce ekran kartından geliyor sıcaklık yükseldikce böyle cok sinir bozucu ince tizde bir fan sesi gibi bişey veriyor

Hocam o arkadaşla aramızdaki espri başka konulardan :D
arkadaşlar şöyle bir saçmalık daha söyleyim ben ekran kartını bench soktum dedim yüke girdiği zaman mı oluyor diye ama sadece bf 2042 oynadıgım zaman yapıyor neden bir türlü anlamadım normal degil

arkadaşlar şöyle bir saçmalık daha söyleyim ben ekran kartını bench soktum dedim yüke girdiği zaman mı oluyor diye ama sadece bf 2042 oynadıgım zaman yapıyor neden bir türlü anlamadım normal degil
Afterburner ile CPU GPU sıcaklık değerleri ve RPM hızlarını görerek oyuna gir hocam takip et anormallik nedir

Geri