Bf 6 Steam'den 605 Bin Ön Sipariş Aldı!

En boş oyunlardan

70 dolar bir oyun icin fazla oldugunu dusunuyorum.Hele ki turkce dil destegi yok ise.

BF1 i 2,5 TL ye hatta 2,5YTL ye alınca 70 dolar biraz fazla sanki be : D

70 dolar bir oyun icin fazla oldugunu dusunuyorum.Hele ki turkce dil destegi yok ise.
çok pahalısın be :peeposad2:
BF1 i 2,5 TL ye hatta 2,5YTL ye alınca 70 dolar biraz fazla sanki be : D
Artık büyük firmaların oyunu 70$.
Ama en az 4 sene yenisi çıkmaz.
Yıllık 17,5$'a geliyor.
Her yıl FIFA gibi oyunlara 70$ vermekten iyidir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

En boş oyunlardan
En iyi savaş atmosferini veren oyuna da boş demezsin be.

Artık büyük firmaların oyunu 70$.
Ama en az 4 sene yenisi çıkmaz.
Yıllık 17,5$'a geliyor.
Her yıl FIFA gibi oyunlara 70$ vermekten iyidir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

En iyi savaş atmosferini veren oyuna da boş demezsin be.
Hikaye tabanlı oyun olsa anlayabilirim de online oyunsun sonuçta , aktif oyuncular sayesinde kendini döndürüyorsun. Senin her kesimden erişilebilir olman gerek. Yurt dışını bilmem de herkesin erişebileceği bir fiyat değil bana göre , markanın ekmeğini yiyorlar birazda.

Bence çok pahalı ve de geliştirilmesi gereken baya şey var. En basitinden haritalar acayip küçük. Hedefe varman çok kısa sürüyor. Bu da aynı COD oyunları gibi acayip kaos ve aksiyon yaratıyor. İlk baş güzel gelse de bir süre sonra insanı acayip yoruyor. Ya da biz mi çok yaşlandık bilemiyorum. Aynı eski oyunlardaki gibi gerekirse kilometrelerce koşabilmen lazım.. O raunt başlarındaki araç bulamama paniğini yaşaman lazım.

Çok pahalı bu fiyatı haketmiyor erken erişimden beri oynadım, çok eksik var ve BETA diye kenara atamam çünkü oyunun çıkmasına az kaldı ve çıkış gününe yetişmeyecek sorunlar mevcut, muhtemelen çıkış günü de Betaya yakın bir oyun göreceğiz. Büyük haritalar 14-17 agustos arasında gelicek diyorlar tekrardan test edicem önemli olan büyük harita çünkü, İstanbul arasokakları gibi harita yapmışlar büyük eleştirildi umarım büyük haritalar tatmin eder.

16v16 haritalarında 32v32 yapmışlar sürekli ölüyor oyuncular.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,640
Üyeler
183,450
Son üye
Samet.35
Geri