Perfectshot06
Moderatör
- Reaksiyon skoru
- 17,888
10 yıllık bf oyuncusu olarak TR'de artık popüler olması sevindirdi. 5-6 yıl önceye kadar bu kadar kitlesi yoktu.
Girecekseniz bende de premium paket var girelim. Kimse yok diye 5 oynuyorum. Origin : bhurockmfalırsan bana yaz oyanayalım birlikte bf1 hayranıyım da oynayacak kimse yokinsta @Bengofart
Ben alicam galiba![]()
Steam Store
Steam is the ultimate destination for playing, discussing, and creating games.store.steampowered.com
olur dostum dc den ekle beni oradan girince haber veririm dc: Bengof#1055Girecekseniz bende de premium paket var girelim. Kimse yok diye 5 oynuyorum. Origin : bhurockmf
amazon prime dan almamış olsam çökerdim hemen![]()
Steam Store
Steam is the ultimate destination for playing, discussing, and creating games.store.steampowered.com
Ağustos ta BF 5 vermişti origin üzerindenBeyler amazon en son hangi battlefield oyununu verdi birde hangi uygulama dan verdi ben de bilgisayar yok bakamıyorum
Hikayeleri icin alinmaz, story modlari var fakat bir hikayeleri yok (4 hariç). BF 3 ten beri serinin faniyim ilk ciktiginda bf1 i bu civarlara almistim cok iyi fiyatOnline oynamıyorum ben. Hikayeleri için değer mi?