thebizzon
80+
- Reaksiyon skoru
- 64
Steam Store
Steam is the ultimate destination for playing, discussing, and creating games.
Battlefield 1 >all![]()
Steam Store
Steam is the ultimate destination for playing, discussing, and creating games.store.steampowered.com
Battlefield 1 hepsinden iyi +130 saat oynardım. Hepsini deneyimledim battlefield 5 çok eksik bir oyun. Silah çeşitliliği, Rusya yok, çoğu wwii cephesi yok. Battlefield 4 hile çok karşılaştım bf1 kıyasla. Battlefield 1 en iyi fetih havasını verensadece bf1 alıp online oynayım diyordum. böyle full set almalı mıyım? diğerlerinde online özellik var mı? yoksa bu fiyata değer mi? kararsız kaldım. ya 33 TL'ye bf1 alcam, ya 94 TL'ye 3 oyunu birden
aldım bf1 yeter şimdilik. teşekkür ederimBattlefield 1 70'ten almıştım o günden beri hep 70 altı.
Battlefield 5 aldım 70'e 1 ay önce 50tl oldu :/
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Battlefield 1 hepsinden iyi +130 saat oynardım. Hepsini deneyimledim battlefield 5 çok eksik bir oyun. Silah çeşitliliği, Rusya yok, çoğu wwii cephesi yok. Battlefield 4 hile çok karşılaştım bf1 kıyasla. Battlefield 1 en iyi fetih havasını veren
alırsan bana yaz oyanayalım birlikte bf1 hayranıyım da oynayacak kimse yoksadece bf1 alıp online oynayım diyordum. böyle full set almalı mıyım? diğerlerinde online özellik var mı? yoksa bu fiyata değer mi? kararsız kaldım. ya 33 TL'ye bf1 alcam, ya 94 TL'ye 3 oyunu birden
Değer 90TL oyunların tanesi 4-5 Saat sürüyor BF 1,4 çok iyiOnline oynamıyorum ben. Hikayeleri için değer mi?
yazdım hocam. aldım hemenalırsan bana yaz oyanayalım birlikte bf1 hayranıyım da oynayacak kimse yokinsta @Bengofart