BF1+BF4+BFV Bundle 94 TL!

sadece bf1 alıp online oynayım diyordum. böyle full set almalı mıyım? diğerlerinde online özellik var mı? yoksa bu fiyata değer mi? kararsız kaldım. ya 33 TL'ye bf1 alcam, ya 94 TL'ye 3 oyunu birden

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Battlefield 1 70'ten almıştım o günden beri hep 70 altı.
Battlefield 5 aldım 70'e 1 ay önce 50tl oldu :/
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sadece bf1 alıp online oynayım diyordum. böyle full set almalı mıyım? diğerlerinde online özellik var mı? yoksa bu fiyata değer mi? kararsız kaldım. ya 33 TL'ye bf1 alcam, ya 94 TL'ye 3 oyunu birden
Battlefield 1 hepsinden iyi +130 saat oynardım. Hepsini deneyimledim battlefield 5 çok eksik bir oyun. Silah çeşitliliği, Rusya yok, çoğu wwii cephesi yok. Battlefield 4 hile çok karşılaştım bf1 kıyasla. Battlefield 1 en iyi fetih havasını veren

Battlefield 1 70'ten almıştım o günden beri hep 70 altı.
Battlefield 5 aldım 70'e 1 ay önce 50tl oldu :/
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Battlefield 1 hepsinden iyi +130 saat oynardım. Hepsini deneyimledim battlefield 5 çok eksik bir oyun. Silah çeşitliliği, Rusya yok, çoğu wwii cephesi yok. Battlefield 4 hile çok karşılaştım bf1 kıyasla. Battlefield 1 en iyi fetih havasını veren
aldım bf1 yeter şimdilik. teşekkür ederim

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
alırsan bana yaz oyanayalım birlikte bf1 hayranıyım da oynayacak kimse yok :D insta @Bengofart

Amazon 1/5 i vermemiş olsa bundle olarak alırdım.

Bf4 kadar efsane bir oyun yok ya. 5 kere bitirdim yinede sıkılmam.

• Beğen
Reaksiyonlar: Nega
Net alınır.

Bf1 bende olduğundan dolayı paket 60 TL'ye geliyor
Far cry 5 ve bu paket arasında kaldım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,850
Üyeler
188,331