BF5 Düşük Fps Sorunu

stizzy

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,309
Merhaba dostlar geçen gün bf5 aldım ve merak edip laptobumun özelliklerine çok yakın sistemlerin videolarını izledim onlar 1080p ultrada kayıt alırken 50-60 alıyorlar ama ben 1080p lowda kayıt alırken 30 fps alıyorum bunu nasıl çözebilirim? Sistemim 1650ti i5-10200h 16gb ram, baktığım laptoptaki özellikler ise 1650 ve i5-10300h 16gb ram.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Baktığım video.

Baktığım video.

ben 1650 super ve r3 3100 ile 60 fps civarı alıyorum yüksek ayarlarda üstelik 8gb ram kullanıyorum sürücülerini güncellemeyi dene ve ayarları biraz yükselt oyunda ilk grafik ayarı sekmesinde bi kaç ekstra ayar vardı onları kapat bir de hdr vardı sanırım onu da kendin kapat fps artıcaktır diye düşünüyorum

kardeş baktığın video bf1 şimdi görüyorum :D ne bekliyorsun

ben 1650 super ve r3 3100 ile 60 fps civarı alıyorum yüksek ayarlarda üstelik 8gb ram kullanıyorum sürücülerini güncellemeyi dene ve ayarları biraz yükselt oyunda ilk grafik ayarı sekmesinde bi kaç ekstra ayar vardı onları kapat bir de hdr vardı sanırım onu da kendin kapat fps artıcaktır diye düşünüyorum

kardeş baktığın video bf1 şimdi görüyorum :D ne bekliyorsun
Hiç fark etmedim hocam kb.

dediğim ayarları yap grafikleri orta ayarlara çek daha iyi alırsın fps diye düşünüyorum ama ram şart
Hocam yaptım ve 1 2 şey daha yaptım az bir şey arttı ama kayıt alırken hala 30-45 arası geziyor. Monstera yazdım gönderin bakalım diyorlar ortalama 7 gün içinde gelir diyor, azami süre ise 20 gün. Kararsız kaldım göndersemmi göndermesem mi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,505
Üyeler
187,689
Son üye
DarkReaper
Geri