KONU KILIT

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

Vemoxis

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
332
Uygun Olmayan Konu Başlığı
BAZI ARKADASLAR YETKILILERE SIKAYET ETMIS, BAZILARININ HESAPLARINDAN PARA CEKILMEYE CALISILMIS VESAIRE GIBI IDDIALAR MEVCUT. BU TARZ SEYLERIN SORUMLULUGUNU ALMAK ISTEMEDIGIM ICIN KONUYU KAPATIYORUM.

Son düzenleme:
Güzel taktik.

Aynısını ea'in farklı oyunu üzerinden deniyorum da alamıyorum. Kart yurtdışı ödemelere kapalı olmasıyla mı ilgili?

Şey meselesi gibi olur sanıyorum instada çıkıyor ya enayinin birinden 50 tl ye gta 5 aldım minecraf çıkıyor falan.
Hocam valla ben aldim kutuphanemde duruyor su an oyun ama 10 ekim olmadan bilemeyiz ne olacak :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aynısını ea'in farklı oyunu üzerinden deniyorum da alamıyorum. Kart yurtdışı ödemelere kapalı olmasıyla mı ilgili?
%99

Hocam valla ben aldim kutuphanemde duruyor su an oyun ama 10 ekim olmadan bilemeyiz ne olacak :D

%99
Yok benim dediğim gibi olmazda ama bence oynamak için vpn gerektirebilir diye düşünüyorum ucuz etin yahnisi bazen olmuyor

Yok benim dediğim gibi olmazda ama bence oynamak için vpn gerektirebilir diye düşünüyorum ucuz etin yahnisi bazen olmuyor
bundan yıllar önce PlayStation için FIFA almıştım başka bir ülkeden Çin mi neydi daha ucuza geliyordu herhangi bir problem yaşamamıştım VPN gibi. tek sıkıntı türkçe dil yoktu ayarlarda koymamışlar nedense Çin versiyonuna o yüzden İngilizce oynamak zorunda kalmıştım bu oyunda zaten Türkçe yok o yüzden sıkıntı olmaz diye düşünüyorum

Papara ile alınabilir mi ordan deneyeyim
Yurtdışına aç olur herhalde

Neden steamden olmuyor
Steamde VPN İşe yaramıyor diye biliyorum yani hesabı hangi ülkeden açtıysan o ülkeden almak zorundasın. İstiyorsan VPN ile Ukrayna hesabı aç steam de sonra o hesaptan al ama gereksiz olur yani hiç kullanmayacağın saçma sapan bir Ukrayna hesabın olur

dostlar benzer konuları önceden başka arkadaşlar da açmış ucuza fifa almak gibi. Herhangi bir problem yaşamamış yani sıkıntı olacağını sanmıyorum yıllardır kullanılan bir taktik bu.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri