BF6 Şimdi Alınmalı mı?

kronoS58

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
146
BF2042 oynarken sürekli erken alım da paketle ekstra şeyler veriyor gösteriyor. Zaten 10 gün sonra çıkıcak her türlü kredi kartıyla alacağım için şimdiden alıp ekstra içeriklerde kazanmak mantıklı mı?

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
BF2042 oynarken sürekli erken alım da paketle ekstra şeyler veriyor gösteriyor. Zaten 10 gün sonra çıkıcak her türlü kredi kartıyla alacağım için şimdiden alıp ekstra içeriklerde kazanmak mantıklı mı?
Ukrayna üzerinden alın alanlarda bir problem yok daha uyguna erken erişim alabilirsiniz kendi EA hesabınıza

ben ukrayna üzerinden phantom edition alıcam 1100 tl fark ediyor. Oyun cidden baya iyi olmuş bu sefer madem alıcaksan şimdi almak en mantıklısı

ben ukrayna üzerinden phantom edition alıcam 1100 tl fark ediyor. Oyun cidden baya iyi olmuş bu sefer madem alıcaksan şimdi almak en mantıklısı
Tutorial vs var mı, 1100 tl fark ediyorsa alayım bari.

Edit: FC26 alanlardan bakarak Kaspersky VPN alıp deneyeceğim

Son düzenleme:
Edit2: 2600 TL'ye Ukrayna EA uygulamasından aldım. Normal edition fiyatına Premium Editin almış oldum.

ea play pro alın pcde 2800 hem fifa hem bf akarsınız

Kaspersky üyelik alıyoruz, deneme sürümü ücretsiz.
1. VPN'ı açıp Ukrayna'yı seçiyoruz.
2. EA Play Ukrayna yazıp google'dan sitelerine giriyoruz.
3. Ordan BF6 pre-order vermeye çalışınca masaüstü uygulamasına atıcak.
4. Premium Editin 2500 Ukrayna Grivnasıydı sanırım. Ordan ödeme yapınca direkt kredi kartımdan 2600 tl çekti.
5. VPN kapatıp aç kapa yapınca hesabımda gözüktü.

1759341318096.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,452
Üyeler
186,198
Son üye
Luzio
Geri