- Konu Sahibi Konu Sahibi
anlamıyor zaten babası zengin en pahalısnı alalım diyor alıyor öyle bir tip DDbence arkadaşınız msi in ışıklarını beğendi çok pcden anlıyo gibi durmuyo![]()
anlamıyor zaten babası zengin en pahalısnı alalım diyor alıyor öyle bir tip DDbence arkadaşınız msi in ışıklarını beğendi çok pcden anlıyo gibi durmuyo![]()
Rx 580 8 gb vram Rtx 2060 6gb vram. Şimdi bu mantığa bakarsanız rx 580 daha mı iyi ? Hayır asla değilama öyle değil mi normalde 11 daha iyi değil mi
hocam ben hiç anlamıyom hangi kart daha güçlü kısaca onu diyin de değiştireyim ona göre
hocam ben hiç anlamıyom hangi kart daha güçlü kısaca onu diyin de değiştireyim ona göreRx 580 8 gb vram Rtx 2060 6gb vram. Şimdi bu mantığa bakarsanız rx 580 daha mı iyi ? Hayır asla değil
o zaman al elindeki 3070 ianlamıyor zaten babası zengin en pahalısnı alalım diyor alıyor öyle bir tip DD
3070 daha mantıklı.hocam ben hiç anlamıyom hangi kart daha güçlü kısaca onu diyin de değiştireyim ona göre
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam ben hiç anlamıyom hangi kart daha güçlü kısaca onu diyin de değiştireyim ona göre
4 aySen kaç yıl kullandın 2080Ti'ı ?
2 kartın da oyun performansı bire bir aynı, eğer 3d renderla uğraşan biriysen değiştir, ama benim tek derdim oyun oynamak diyorsan verme. Belki şuan 8 gb vram sana çok çok yeterli olur, ama bundan 2-3 yıl sonra çıkacak oyunlarda performans kaybı yaşayabilirsin. Amacın oyunsa verme, rendersa direkt değiştir.hocam ben hiç anlamıyom hangi kart daha güçlü kısaca onu diyin de değiştireyim ona göre
Mesaj otomatik birleştirildi:
Mümkün değil VRAM'in az gelmesi. Değiştirin karlı çıkarsınız.2 hafta önce birlikte aldık ama wrami az geldi ondan takas dedi
O zaman ona bunu öner. 3070 de sana kalsın.anlamıyor zaten babası zengin en pahalısnı alalım diyor alıyor öyle bir tip DD
3080 alır babası buna para vermez eski kafalıO zaman ona bunu öner. 3070 de sana kalsın.
ASUS ROG STRIX GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X 384 Bit Ekran Kartı | ITOPYA
ASUS ROG STRIX GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X 384 Bit Ekran Kartı En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile ROG-STRIX-RTX3090-24G ITOPYA'da.www.itopya.com
3080 alan biri eski kafa değildir bence. Bizimkiler PC ne işe yarar diyor3080 alır babası buna para vermez eski kafalı
3090 oyun için gereksiz. 3080 ile arasındaki fiyat farkına değmez (oyun için )O zaman ona bunu öner. 3070 de sana kalsın.
ASUS ROG STRIX GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X 384 Bit Ekran Kartı | ITOPYA
ASUS ROG STRIX GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X 384 Bit Ekran Kartı En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile ROG-STRIX-RTX3090-24G ITOPYA'da.www.itopya.com