Neler Yeni

Biber Gazı Taşıyan Var Mı

MufasaBoss

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
632
Biber Gazı Alıcam Çakı Alırsam Adam Ölür Ve Çakıyla Avm Giremeyiz Makine Öter Bende Biber Gazı Alıyım Dedim Kullananlar Var Mı

Ekler

• Screenshot_15.png
    Screenshot_15.png
    233.1 KB · Hit: 53
Kullanmıştım eskiden. Arkadas üzerinde bayağı işlevli.

Biber Gazı Alıcam Çakı Alırsam Adam Ölür Ve Çakıyla Avm Giremeyiz Makine Öter Bende Biber Gazı Alıyım Dedim Kullananlar Var Mı
sıktıktan sonra soyle bır damage verıyor

Ekler

• Ekran_goruntusu_2024-08-24_114433.png
    Ekran_goruntusu_2024-08-24_114433.png
    243.4 KB · Hit: 27
jenix marka tavsiye ederim

jenix marka tavsiye ederim
Jenix Yada Nato Alıcam 2 Marka Dışında Pek Yok Ztn
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Biber gazı ile AVM'ye girilmiyor diye biliyorum.
Cimere Sordum Bende Onun Hakkında Yasal Düzenleme Yokmuş Ben Sokarım Cebe Atarım Bir Şey Olmaz Görürsede Alma Hakkın Yok Fln Derim İnş Joplamazlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam sen sankı kullanmaya asırı meıllısın yanı bırı sana bısey sorsa donup sıkıcak gıbısın ama hayra alamet :D
Tetikteyim Oğuz Abim Guli Guli

nato markasi biraz daha boş cıkabiliyor ya da kenarda cok beklemis vs olabiliyor. Jenix genelde daha yeni üretim tarihli oluyor ve daha etkili suratı boyuyor resmen

Orjinal ise çok etkili ama çok tehlikeli bu tarz şeyleri kullanırken olabilecek her şeyden siz sorumlusunuz bunun bilincinde kullanın dışarda ki insanın ne tür hastalığı ve ya alarjisi var bilmiyoruz şans eseri bu tarz kişilere denk gelip kullanırsan ölümle sonuçlanabilir küçük bir kavga için cinayetten içeri girmek istemezsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,090,908
Üyeler
173,435
Son üye
İsmetturgut
Geri