MufasaBoss
80+
sıktıktan sonra soyle bır damage verıyorBiber Gazı Alıcam Çakı Alırsam Adam Ölür Ve Çakıyla Avm Giremeyiz Makine Öter Bende Biber Gazı Alıyım Dedim Kullananlar Var Mı
çakıyı sokabilirsiniz ama bu fikiri ifșa etmem burada .dBiber Gazı Alıcam Çakı Alırsam Adam Ölür Ve Çakıyla Avm Giremeyiz Makine Öter Bende Biber Gazı Alıyım Dedim Kullananlar Var Mı
İnşallah Verirsıktıktan sonra soyle bır damage verıyor
Etkisi Kaç Dk OrtalamaKullanmıştım eskiden. Arkadas üzerinde bayağı işlevli.
Türkiyede Yaşıyoruzbibergazı satmak yasaklanmamış mıydı
hocam sen sankı kullanmaya asırı meıllısın yanı bırı sana bısey sorsa donup sıkıcak gıbısın ama hayra alametİnşallah Verir
Jenix Yada Nato Alıcam 2 Marka Dışında Pek Yok Ztnjenix marka tavsiye ederim
Cimere Sordum Bende Onun Hakkında Yasal Düzenleme Yokmuş Ben Sokarım Cebe Atarım Bir Şey Olmaz Görürsede Alma Hakkın Yok Fln Derim İnş JoplamazlarBiber gazı ile AVM'ye girilmiyor diye biliyorum.
Tetikteyim Oğuz Abim Guli Gulihocam sen sankı kullanmaya asırı meıllısın yanı bırı sana bısey sorsa donup sıkıcak gıbısın ama hayra alamet
Orjinal ise çok etkili ama çok tehlikeli bu tarz şeyleri kullanırken olabilecek her şeyden siz sorumlusunuz bunun bilincinde kullanın dışarda ki insanın ne tür hastalığı ve ya alarjisi var bilmiyoruz şans eseri bu tarz kişilere denk gelip kullanırsan ölümle sonuçlanabilir küçük bir kavga için cinayetten içeri girmek istemezsiniz.Biber Gazı Alıcam Çakı Alırsam Adam Ölür Ve Çakıyla Avm Giremeyiz Makine Öter Bende Biber Gazı Alıyım Dedim Kullananlar Var Mı