Bigjoy Sports BIGMASS Gainer GH FACTORS iyi midir?

Kurapikki

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
238
Gainer takviyesi almayı düşünüyorum ve aklımda da bu markanın 5000grlık çikolatalısı var.
Gaz,ishal veya herhangi bir etkisi olur mu ve markayı önerir misiniz?

Hiç bir sıkıntısı yok hocam ben 1 yıldır kullanıyorum sana önerim 5000 gram mix aroma al sıkıldıkça değiştirirsin
Ve 2.önerim eğer bulk döneminde isen arada bir yağsız süt ile iç suya karşı daha güzel ve tatlı oluyor

Hiç bir sıkıntısı yok hocam ben 1 yıldır kullanıyorum sana önerim 5000 gram mix aroma al sıkıldıkça değiştirirsin
Ve 2.önerim eğer bulk döneminde isen arada bir yağsız süt ile iç suya karşı daha güzel ve tatlı oluyor
tamamdır çok teşekkür ederim :love:

Ek olarak gainer içerisine resimdeki üründen (temsili) 10 gr olcak şekilde katıp antrenmanı daha verimli geçirebilir.
images (6).jpeg

kahveyi herhangi bir ısıtma işlemi yapmadan çiğ bir şekilde mi atmalıyım?
Hocam gainer + kahve + süt kombinasyonu yapcaksın. Sütle karışacağı için çiğ atmak daha iyi olacaktır

Gaineri kullandıktan sonra mutlaka antrenman yap, şeker oranı fazla olduğu için dinlenme günlerinde kullanmanı şahsen önermem

Gaineri kullandıktan sonra mutlaka antrenman yap, şeker oranı fazla olduğu için dinlenme günlerinde kullanmanı şahsen önermem
Günde 2 kere spor öncesi ve sonrası olarak almayı düşünüyorum mantıklı mı? 1.76 63kgyim. Kas gücüm felan yerinde sadece öğün azlığından dolayı kilo artışı yaşayamıyorum.

Günde 2 kere spor öncesi ve sonrası olarak almayı düşünüyorum mantıklı mı? 1.76 63kgyim. Kas gücüm felan yerinde sadece öğün azlığından dolayı kilo artışı yaşayamıyorum.
Antrenmandan 1 saat önce ortalama 100 gram antrenmandan sonra ki yemek öğününde ortalama 100 gram kullansan yeterli olur. (100 gram 2 ölçek bu da 1 porsiyon yapar)

Ekstra olarak yatmadan önce bebe bisküvisi + süt karıştır ama mama kıvamına getirip ye, cıvık olmasın. Kilo almana yardımcı olur.

Antrenmandan 1 saat önce ortalama 100 gram antrenmandan sonra ki yemek öğününde ortalama 100 gram kullansan yeterli olur. (100 gram 2 ölçek bu da 1 porsiyon yapar)

Ekstra olarak yatmadan önce bebe bisküvisi + süt karıştır ama mama kıvamına getirip ye, cıvık olmasın. Kilo almana yardımcı olur.
tamamdır çok teşekkür ederim. Hazır seni burada bulmuşken uygun fiyatlı bir ağırlık eldiveni önerebilir misin? Bütçe olarak 400 e kadar çıkabilirim.

tamamdır çok teşekkür ederim. Hazır seni burada bulmuşken uygun fiyatlı bir ağırlık eldiveni önerebilir misin? Bütçe olarak 400 e kadar çıkabilirim.
Ben ağırlık eldiveni şahsen kullanmıyorum çünkü çıplak elle kavrama ile eldivenle kavrama arasında çok fark var. Çıplak elle daha iyi kavrayabilme imkanın var, diğer türlü eldivenle kavrayamadığın zaman ağırlığı elinden düşürecekmişsin gibi hissiyat oluşuyor.

Birazdan link atayım bekle.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

BOILDEG Spor Salonu Eldivenleri, Bilek Destekli Antrenman Eldivenleri Nefes Alabilir Spor Eldivenleri Tam Avuç İçi Koruması ve Ekstra Kavrama Kaymaz, Ağırlık Kaldırma Eldivenleri Erkekler ve Kadınlar için Crossfit Antrenman https://www.amazon.com.tr/dp/B07F7V85L5/ref=cm_sw_r_apan_i_CNTVRPJVJAXA7D664ZZW?psc=1

Bunu önerebilirim, eğer hoşuna gitmezse de bilek sargılı eldiven almaya özen göster
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben eldivensiz antrenman yapıyorum.

Geri