Bigjoy Sports BIGMASS Gainer GH FACTORS iyi midir?

Ben ağırlık eldiveni şahsen kullanmıyorum çünkü çıplak elle kavrama ile eldivenle kavrama arasında çok fark var. Çıplak elle daha iyi kavrayabilme imkanın var, diğer türlü eldivenle kavrayamadığın zaman ağırlığı elinden düşürecekmişsin gibi hissiyat oluşuyor.

Birazdan link atayım bekle.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

BOILDEG Spor Salonu Eldivenleri, Bilek Destekli Antrenman Eldivenleri Nefes Alabilir Spor Eldivenleri Tam Avuç İçi Koruması ve Ekstra Kavrama Kaymaz, Ağırlık Kaldırma Eldivenleri Erkekler ve Kadınlar için Crossfit Antrenman https://www.amazon.com.tr/dp/B07F7V85L5/ref=cm_sw_r_apan_i_CNTVRPJVJAXA7D664ZZW?psc=1

Bunu önerebilirim, eğer hoşuna gitmezse de bilek sargılı eldiven almaya özen göster
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben eldivensiz antrenman yapıyorum.
tamamdır teşekkürler. Nasır yeme gibi alışkanlıklarım olmasa ben de öyle yapıcaktım da :D iyi akşamlar.

Granül kahve kullanma.

Granül kahve kullanma.
Peki granül kullanmasın,

Bunu kullansın?

Nedeni nedir? Kullanan tanıdıklarım vardı buradaki arkadaş önerince de mantıklı geldi. Herhangi önemli bir yan etkisi mi var?
Hocam kahve bir ritüeldir, bir hayat tarzıdır. Granül gibi kahve kültürünü öldüren kahveleri kullanmayın.

Bir de kafeini düşük

Hocam kahve bir ritüeldir, bir hayat tarzıdır. Granül gibi kahve kültürünü öldüren kahveleri kullanmayın.

Bir de kafeini düşük
Kahve ihtiyacını nescafeden gideren ben bunu beğenmedi :D

4 bıldırcın yumurtasına dayanacak mentalim var da bu kalın gelebilir .D
Yani şöyle bıldırcın falan bilmiyorum ama bir insanın tüketebileceği maksimum kafein miktarı 400 mg ve bu Taft kahve tek fincanda 350 mg kafein veriyor. Normal filtre kahvelerin 2 katından fazla. Yani bir anda yüklenmesin sonra. Yani normal kahve , nescafeden bahsetmiyorum filtre veya türk kahvesinden bahsediyorum, içtiğinde kalbin güm güm oluyor mu?

Yani şöyle bıldırcın falan bilmiyorum ama bir insanın tüketebileceği maksimum kafein miktarı 400 mg ve bu Taft kahve tek fincanda 350 mg kafein veriyor. Normal filtre kahvelerin 2 katından fazla. Yani bir anda yüklenmesin sonra. Yani normal kahve , nescafeden bahsetmiyorum filtre veya türk kahvesinden bahsediyorum, içtiğinde kalbin güm güm oluyor mu?
Hiç yaşamadım.

Hiç yaşamadım.
O zaman şöyle yapalım mı istersen deney olarak. Bunları niye anlatıyorum bu arada paran boşuna gitmesin diye. 6 fincan Türk kahvesini üst üste iç. Bak bakalım ne yaşıyorsun?
6 fincan Türk kahvesi : 360 mg kafein
1 kupa taft : 350 mg kafein

Ha diyorsan ben sağlam adamım direkt sipariş geç.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,100,234
Üyeler
175,007
Son üye
amedan
Geri