Dostlar işten eve geldim.Pc yi açayım dedim tık yok.Power kablosunu değiştirdim aynı.Anakart hariç ne varsa söktüm yine aynı.Psu yu tek çalıştırdım.Çalıştı.Ama anakarta takınca anakart tetiklenmiyor.Başka çözüm yolları varmıdır
değil ya açılmyıor pc her şeyi söktüm.Psu tek başına çalılıyor.Ama anakarta takınca tetikleme yokBütün kabloları çıkarıp taktın mı?
Başlık clickbait mi?Değilmiş
Kasanın açma-kapama kabloları takılı mı? Çok bir fikrim yok maalesef.değil ya açılmyıor pc her şeyi söktüm.Psu tek başına çalılıyor.Ama anakarta takınca tetikleme yok
kablo sağlam takılıydı söktüm kısa devre ile açıyorum ama yokKasanın açma-kapama kabloları takılı mı? Çok bir fikrim yok maalesef.
12v işlemci besleme kanalı kablosunu takmadan çalıştırmayı dener misinkablo sağlam takılıydı söktüm kısa devre ile açıyorum ama yok
zaten şuan öyle anakarta bağlı olan tek kablo 24 pin güç başka hiçnir şey takılı değil12v işlemci besleme kanalı kablosunu takmadan çalıştırmayı dener misin
sistemde ya da kasada hafif bir nem var mı ? Geçen benim de başıma geldi kasayı soğuk yerden sıcak yere taşıdım çalışmadı bir süre bekledikten sonra sistem kurudu ve çalıştıDostlar işten eve geldim.Pc yi açayım dedim tık yok.Power kablosunu değiştirdim aynı.Anakart hariç ne varsa söktüm yine aynı.Psu yu tek çalıştırdım.Çalıştı.Ama anakarta takınca anakart tetiklenmiyor.Başka çözüm yolları varmıdır
yani nem yok şuan sistem dışarıda zaten bekliyorum 2 saat oldu hala aynısistemde ya da kasada hafif bir nem var mı ? Geçen benim de başıma geldi kasayı soğuk yerden sıcak yere taşıdım çalışmadı bir süre bekledikten sonra sistem kurudu ve çalıştı
sorun işlemcidemidir yoksa anakarttamı acabasistemde ya da kasada hafif bir nem var mı ? Geçen benim de başıma geldi kasayı soğuk yerden sıcak yere taşıdım çalışmadı bir süre bekledikten sonra sistem kurudu ve çalıştı
işlemcinin bozulma ihtimali çok zor işlemciden olduğunu zannetmiyorumyani nem yok şuan sistem dışarıda zaten bekliyorum 2 saat oldu hala aynı
Mesaj otomatik birleştirildi:
sorun işlemcidemidir yoksa anakarttamı acaba
psuda da sıkıntı yok tek başına çalışıyorişlemcinin bozulma ihtimali çok zor işlemciden olduğunu zannetmiyorum