Diskin kablolarını çıkarıp tak, BIOS'a girip Boot Priority'yi kontrol et; orada açılış olarak farklı bi' seçenek seçilmiş ya da değişmiş olabilir.Sadece harddiskin kabollarını çıkarsam taksam olur mu yoksa hepsini mi yapmalıyım
Isletim sistemini baslatamiyor. Boot surucusu bulunamiyor. Bios ayarlarindan boot priority bilgisinin guncellenmesi gerekli. Ve ayrica suna da dikkat et: bi kontrol edermisin ki kasada usblerde bi usb bellek takili olmasin.Alıntıyı görüntüle
Bilgisayar kuzenimin bçyle bir hata veriyor ne yapmam lazım yardımcı olur musunuz
Yok takılı değil şimdi girip bakıcam o dediğiniz ayaraIsletim sistemini baslatamiyor. Boot surucusu bulunamiyor. Bios ayarlarindan boot priority bilgisinin guncellenmesi gerekli. Ve ayrica suna da dikkat et: bi kontrol edermisin ki kasada usblerde bi usb bellek takili olmasin.
Isletim sistemini baslatamiyor. Boot surucusu bulunamiyor. Bios ayarlarindan boot priority bilgisinin guncellenmesi gerekli. Ve ayrica suna da dikkat et: bi kontrol edermisin ki kasada usblerde bi usb bellek takili olmasin.
Burda ne yapıcamDiskin kablolarını çıkarıp tak, BIOS'a girip Boot Priority'yi kontrol et; orada açılış olarak farklı bi' seçenek seçilmiş ya da değişmiş olabilir.
buradan goruldugu kadariyla ikinci sekmede bulunan bilginin yukarida olmasi gerekliYok takılı değil şimdi girip bakıcam o dediğiniz ayara
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Burda ne yapıcam
boot manageri boot option 1 e seçYok takılı değil şimdi girip bakıcam o dediğiniz ayara
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Burda ne yapıcam
Boot option #2 yi üste kaydır yön tuşlarını kullanarak.
Yani #2 nin bilgisi #1 de olmali
boot manageri boot option 1 e seç
şuan kendi evimdeyim yarın gidip yaparım olmazsa yaazarım buraya tekrardanburadan goruldugu kadariyla ikinci sekmede bulunan bilginin yukarida olmasi gerekli