bilgisayar açılmıyor

Reaksiyon skoru
14
merhaba bilgisayarımı açmaya çalışıyorum normalde geçte olsa çalışırdı ama artık çalışmamaya başladı ekran açılınca bunlar geliyor ama masaüstüne gelmor ilk resimde gelişmiş seçeneklere basınca ikince fotodaki resim geliyor devama basıyorum bios ekranı geliyor onu kapattıkan sonrada bu döngü devam ediyor ne yapsam bilemedim yardımcı olursanız sevinirim (sanırım hdd bozuldu anlamadım) (format atmak son seçeneğim en son onu yapıcam) bilgisayarcıya götürücüez geneden öncesinde bir sormak istedim cevap verenlere tşk :D

Ekler

• IMG-20210422-WA0063.jpeg
    IMG-20210422-WA0063.jpeg
    2.6 MB · Hit: 48
  • IMG-20210422-WA0066.jpeg
    IMG-20210422-WA0066.jpeg
    1.6 MB · Hit: 44
merhaba bilgisayarımı açmaya çalışıyorum normalde geçte olsa çalışırdı ama artık çalışmamaya başladı ekran açılınca bunlar geliyor ama masaüstüne gelmor ilk resimde gelişmiş seçeneklere basınca ikince fotodaki resim geliyor devama basıyorum bios ekranı geliyor onu kapattıkan sonrada bu döngü devam ediyor ne yapsam bilemedim yardımcı olursanız sevinirim (sanırım hdd bozuldu anlamadım) (format atmak son seçeneğim en son onu yapıcam) bilgisayarcıya götürücüez geneden öncesinde bir sormak istedim cevap verenlere tşk :D
bende de aynı sorun olmuştu hdd mi çıkartıp başka bilgisayara yedeklemiştim sonrasında format atınca düzeldi.

format at düzelmezse hdd de bad sector oluşmuş olabilir oda tamir olmaz direk değiştir daha iyi.

windows 10u yeni mi indirdin

10 kere denedim yeniden başlatı
Post automatically merged:

hayır yeni indirmedim

format at düzelmezse hdd de bad sector oluşmuş olabilir oda tamir olmaz direk değiştir daha iyi.
dediğim gibi format atmak istemiyorum son seçeneğim

bilgisayarcıya götürüceğine kendin sıfırla

çık ve win 10a devam et seçeneğini denedin mi

10 kere denedim yeniden başlatı

hayır yeni indirmedim

dediğim gibi format atmak istemiyorum son seçeneğim
ama formattan başka çözüm yok. o sıkıntı direk yazılımsal olabilir.

banada oluyordu 2-3 kere sıfırladım

Tahminen Windows 10 Hasarlı veya hatalı

ne yapmalıyım ne önerirsiniz
Flashında MediaCreationtool kuruluysa biosa gir oradan fomat at yoksa başka bir pcden indir media creation toolu kur ve format at yoksa çözülmez

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,672
Üyeler
190,945
Son üye
lordex!
Geri