Bilgisayar alamayanlar…

Bilgisayar alamayanlar için bir iç dökme konusudur.

Büyük ihtimalle bu konu yıllar sonra sayfalarca olacak ama ben göremeyeceğim, çünkü yarından itibaren forumu bırakıyorum.

Madem konu açtık başlayım. 2 ayda çıkan iki bana uygun sistemi de saçma sebeplerle kaçırdım. Birinde PCH sistemi yarım saat önce yayınladı (story atmış görmemişim) ve alamadım. Diğerinde de sistem linki forumlara sızmış ve ben yine foruma bakmadığım, itopyada sayfa yenilediğim için görmedim, satın alırken de kredi kartının bir hanesini yanlış yazıp düzeltmeye çalışınca gitti tabi sistem alamadım…

Valla ben artık ümidimi kestim aylarca sistem kovalayıp alamamak çok saçma geliyor. Bundan sonra daha fazla ucuz sistem almaya çalışmayacağım, bilgisayarsız da hayat güzel çok takmamak lazım bence, çok takıntı yapınca çok zararı oluyor.

Forumu biraz da sistemlerle alakalı konulara bakıp daha fazla sistem görmemek için bırakıyorum.
valla ben çok şükür 7 ay önce aldım benim ekran kartım GTX 760 adam temiz kullanılmış ve 450tl ye almıştık şimdi 1000tl den aşşağıya bile satmıyorlar tabi bu fiyat dolardan değil FIRSATÇILIK ve sözde SERBEST PİYASA
Allah yardımcınız olsun piyasa çok kötü

Vallahi hocam benim içimde çok daha farklı bir ukte kaldı zaten günümüz ekonomisinde ne yapabilirsin yani peder memur ama inan vallahi yetmiyo geçen sene başında heveslendim tam alıyoruz bir baktık 2.5 k zamlanmïş şuanda istemiyorum

Bilgisayar alamayanlar için bir iç dökme konusudur.

Büyük ihtimalle bu konu yıllar sonra sayfalarca olacak ama ben göremeyeceğim, çünkü yarından itibaren forumu bırakıyorum.

Madem konu açtık başlayım. 2 ayda çıkan iki bana uygun sistemi de saçma sebeplerle kaçırdım. Birinde PCH sistemi yarım saat önce yayınladı (story atmış görmemişim) ve alamadım. Diğerinde de sistem linki forumlara sızmış ve ben yine foruma bakmadığım, itopyada sayfa yenilediğim için görmedim, satın alırken de kredi kartının bir hanesini yanlış yazıp düzeltmeye çalışınca gitti tabi sistem alamadım…

Valla ben artık ümidimi kestim aylarca sistem kovalayıp alamamak çok saçma geliyor. Bundan sonra daha fazla ucuz sistem almaya çalışmayacağım, bilgisayarsız da hayat güzel çok takmamak lazım bence, çok takıntı yapınca çok zararı oluyor.

Forumu biraz da sistemlerle alakalı konulara bakıp daha fazla sistem görmemek için bırakıyorum.
Büyük bir dertmiş kanka.
Yani o kadar dert arasında bilgisayar büyük bir dert.
Cidden bu kadar büyük bir dert mi?
Ben de alamadım para olmasına rağmen ama bunu bu kadar büyütmedim.

Ben 1 yıldan fazla uğraştım ama sonunda oldu
toplamaya çalışabilirsin eski bileşenler ile, ben işlemciyi falan yurt dışından ucuza aldım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,329
Üyeler
190,894
Son üye
dormanjec
Geri